Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator decembrie 2015

Duminică, 22 Noiembrie 2015 00:00

Horoscop Varsator decembrie 2015

Horoscop Varsator decembrie 2015Afla horoscop Varsator decembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2015 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Varsator decembrie 2015- Dragoste

In luna decembrie 2015 nativii Varsator mizeaza mai mult pe latura profesionala decat cea relationala – de cuplu. Totusi, exista iubire, iar perechea va intelege perfect si va sustine in tot ceea ce intreprindeti in cariera. Daca sunteti intr-o relatie stabila, e posibil sa impartasiti aceleasi pasiuni si preocupari. Daca sunteti singuri, in cadrul unor intalniri de lucru puteti sa va intalniti perechea. Cu siguranta, exista o interferenta vizibila intre planuri: cariera si activitati sociale - relatie si viata de cuplu - comunicare si calatorii, gratie influentelor survenite din partea Soarelui si a planetelor Venus si Marte. Chiar daca doriti sa pareti impunatori, in realitate emotia se resimte si isi pune amprenta asupra dvs. Aveti ganduri frumoase si simtaminte interioare ce au legatura cu ceea ce doriti pe viitor de la viata.

Horoscop Varsator decembrie 2015- Cariera si bani

Decembrie 2015 pare sa fie o luna de succes pentru nativii Varsator, gratie influentelor favorabile din partea planetei Venus in casa carierei. Norocul va surada, iar sansele de succes sunt mari, reusind sa va faceti remarcati prin creativitate, inovatie si originalitate. Evident, colegii va simpatizeaza si va sprijina in derularea activitatilor si atingerea obiectivelor, iar sefii sunt extrem de multumiti de rezultatele obtinute. De asemenea, planeta Marte isi face resimtita prezenta, cu influente bune asupra carierei. Sunt favorizate calatoriile de afaceri, iar accentul cade pe activitatile intelectuale, culturale si spirituale. Cu siguranta, finalul de an aduce putere, recunoastere si prestigiu la locul de munca. Financiar, lucrurile stau bine. Aveti parte de castiguri frumoase, insa fiti temperati in cheltuieli.

Horoscop Varsator decembrie 2015- Sanatate

In luna decembrie 2015 lucrurile stau destul de bine in ceea ce priveste starea de sanatate. Dispuneti de forta si energie fizica, iar moralul e sus si va ajuta mult. Mizati mai ales pe starea de optimism si incredere in fortele proprii, iar asemenea aspecte va favorizeaza si va implusioneaza in actiuni. Dincolo de aceste aspecte, in viata dvs. sunt posibile si mici tensiuni si stari de incordare. E vizibil ca sunteti sensibili, manifestand predispozitii spre unele probleme de sanatate, precum afectiuni respiratorii si riscuri de accidentari. Recomandam sa pastrati doza rationala si echilibrul in viata dvs. Va implicati mult in munca si puneti suflet in tot ceea ce faceti, insa nu exagerati si nu uitati ca pentru binele vostru e nevoie de odihna, relaxare, miscare, iesiri in aer liber, socializare. Cu precautie totul va decurge bine, fara neplaceri.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: