Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara decembrie 2015

Miercuri, 18 Noiembrie 2015 23:16

Horoscop Fecioara decembrie 2015

Horoscop Fecioara decembrie 2015Afla horoscop Fecioara decembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2015 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Fecioara decembrie 2015- Dragoste

Luna decembrie 2015 pare sa stea sub semnul armoniei pentru nativii Fecioara. In sfarsit, totul e roz si frumos. Nimic nu sta in calea fericirii personale. Din contra, influentele va sunt favorabile si beneficiati de influenta favorabila a planetei Venus, ceea ce aduce emotie, veselie, buna dispozitie si iubire. De asemenea, dispuneti de timp, energie si forta relationala, astfel incat reusiti sa fiti receptivi dorintelor, simtamintelor si gandurilor celui de alaturi. Evident, prezenta planetei Venus maximizeaza trairea emotionala, subliniind inca o data necesitatea unor atitudini constructive, ce mizeaza pe inteligenta, comunicare, curiozitate, originalitate, deschidere spre nou. Lucrurile devin si mai vizibile in a doua jumatate a lunii cand isi face resimtita prezenta planeta Mercur. Totul se amplifica, emotiile cresc, acumulati experienta, fiind extrem de pasionali si energici.

Horoscop Fecioara decembrie 2015- Cariera si bani

In luna decembrie 2015 se pare ca atingeti succesul, iar resursele financiare va surad, gratie prezentei planetelor Marte si Uranus in casa banilor Fecioarei. Totusi, nu trebuie sa exagerati, caci lucrurile se pot intoarce, riscand sa ramaneti cu buzunarul gol. Fiti rationali si mizati pe munca cinstita. Asadar, nu sunt binevenite pariurile, speculatiile si smecheriile pentru a obtine castiguri nemeritate. In orice activitate, e bine sa ganditi lucrurile inainte de a lua decizii, deoarece cele luate impulsiv pot cauza neplaceri, paguba si riscuri. Cele mai profitabile activitati sunt cele intelectuale, bazate pe comunicare, scris, oratorie, calcule, comert si activitati practice pe baza de dexteritate. In mod cert, avantaj au persoanele ce manifesta talent, creativitate, imaginatie, originalitate, etc.

Horoscop Fecioara decembrie 2015- Sanatate

Se pare ca in luna decembrie 2015 debordati pur si simplu de energie. Nimic nu sta in calea fericirii dvs., mizand pe o stare de sanatate excelenta, mai ales ca moralul e foarte sus. Sunteti increzatori si foarte optimisti in viitor, nimic nu pare sa va perturbe viata. Totusi, nu trebuie sa va suprasolicitati. Deci, fiti precauti si temperati mai ales in a doua jumatate a lunii, cand pot surveni mici neplaceri (accidentari minore, raniri, conflicte etc.). incercati sa pastrati echilibrul in tot ceea ce intreprindeti, evitati stresul si actiunile ce va suprasolicita. In rest, acordati timp pentru odihna si miscare, petreceti timpul cat mai placut alaturi de cei dragi si nu uitati de alimentatia sanatoasa.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: