Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn decembrie 2015

Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015 22:15

Horoscop Capricorn decembrie 2015

Horoscop Capricorn decembrie 2015Afla horoscop Capricorn decembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2015 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Capricorn decembrie 2015- Dragoste

Luna decembrie 2015 aduce echilibrul in viata de cuplu a nativilor Capricorn. In sfarsit, reusiti sa imbinati intr-un mod favorabil ratiunea si simtirea, gratie influentelor pozitive survenite din partea planetelor Venus si Mercur. Reusiti sa va exprimati sentimentele intr-un mod inedit si original, mizand in principal pe emotie si traire interioara, insa fara sa depasiti limita rationala si logica de manifestare. Impulsurile sunt puternice, insa va stapaniti cu brio pornirile. In acest fel, reusiti sa luati decizii si sa actionati eficace, astfel incat sa va fie bine din toate punctele de vedere. De asemenea, spre finalul lunii veti avea parte de un eveniment important in viata dvs. relationala, gratie prezentei Lunii Pline.

Horoscop Capricorn decembrie 2015- Cariera si bani

In luna decembrie 2015 dispuneti de multa energie, pe care o consumati activ in plan profesional. Influente pregnante survin din partea planetei Marte, favorizand o prezenta vie si impunatoare in fata celorlalti. E evident faptul ca aveti idei originale si indraznete pe care doriti sa le puneti in aplicare cat mai repede. Pentru reusita, e nevoie sa atrageti in jurul dvs. o echipa puternica cu oameni valorosi si de incredere. De asemenea, e necesar sa demonstrati abilitatile reale de lider, sa va impuneti in fata lor si sa stabiliti strategii clare de lucru astfel incat sa atingeri succesul in activitatile intreprinse. Luati in calcul alternative de rezolvare a problemelor si nu uitati ca trebuie sa aveti in permanenta un plan secund de actiune - rezerva, in caz ca planul principal da gres. Mizati pe capacitatile intelectuale si nu ratati calatoriile in scop profesional. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare, iar castiguri frumoase se anunta spre final de luna.

Horoscop Capricorn decembrie 2015- Sanatate

Luna decembrie 2015 pare sa fie extrem de fragila din punct de vedere a starii de sanatate pentru nativii Capricorn. Se pare ca nu dispuneti de o conditie fizica solida si, mai mult de atat, nici cu moralul nu stati prea bine. Pesemne va consumati mult, iar acest lucru va face mai putin rezistenti la stres si oboseala. Cu siguranta, sistemul imunitar e mult mai scazut decat de obicei si nu ar strica sa restabiliti ordine in viata dvs. Incercati sa evitati excesele si imprudentele de orice fel pentru a contracara eventualele probleme de sanatate. Luati masuri preventive de rezolvare, iar daca acestea persista, nu ezitati sa efectuati un control medical. Pentru binele vostru, acordati timp pentru momente de relaxare, odihna, miscare si, nu in ultimul rand, recurgeti la o alimentatie sanatoasa.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: