Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni ianuarie 2016

Marţi, 08 Decembrie 2015 00:04

Horoscop Gemeni ianuarie 2016

Afla horoscop Gemeni ianuarie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2016 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Gemeni ianuarie 2016 - Dragoste

In ianuarie 2016 nativii Gemeni se bucura de armonie, fericire si implinire in vata de cuplu gratie prezentei lui Venus. Totusi, pot sa apara mici neplaceri deoarece Venus se afla intr-o pozitie de disconfort in raport cu planetele Jupiter, Saturn si Neptun. Pe de o parte, se amplifica nevoia de afectiune si tandrete, iar pe de alta parte, se resimte starea de blocaj, confuzie si fortare. Unele situatii nu va avantajeaza, insa trebuie sa actionati cu ratiune si calm, astfel incat sa ajungeti la un final fericit. Analizati bine lucrurile inainte de a lua decizii pentru a nu avea parte de surprize neplacute. Dar, nu va panicati, aveti pe cine va baza, familia si perechea va sunt aproape. Indiferent de orice, viata relationala e importanta.

Horoscop Gemeni ianuarie 2016 - Cariera si bani

Se anunta o luna ianuarie 2016 destul de aglomerata pentru nativii Gemeni. Exista o mare posibilitate de intrepatrundere intre viata rationala si viata profesionala. Cert e faptul ca pe prim plan trec colaborarile si munca in echipa. Veti munci mult si chiar sunt posibile situatii neprevazute care necesita rezolvare urgenta. In acest caz, trebuie sa dati dovada de inspiratie si inteligenta pentru a gasi solutiile corecte de rezolvare. Sansele de reusita sunt mari, iar obiectivele vor fi atinse. Depinde doar de felul cum gestionati situatia. E clar ca munca va acapareaza, dar si rasplata e pe masura. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Aveti grija insa cum va gestionati banii pentru a evita situatiile neplacute.

Horoscop Gemeni ianuarie 2016 - Sanatate

In luna ianuarie 2016 ar fi bine sa acordati putina atentia asupra starii personale de sanatate. Nu trebuie sa va panicati, nu sunt motive ingrijoratoare, insa nu strica sa fiti preventivi. Astfel, ar fi bine sa tratati cu maxima serioazitate orice problema minora de sanatate. Ingrijiti-va suficient, acordati timp pentru odihna si relaxare, petreceti timpul cat mai placut in compania celor dragi. De asemenea, nu ar strica sa faceti miscare si plimbari in aer liber. Nu in ultimul rand, adoptati un stil alimentar echilibrat si sanatos. Daca nu tratati problemele din timp, lucrurile se pot agrava si asta poate dura luni bune de aici inainte.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: