Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta decembrie 2015

Joi, 19 Noiembrie 2015 00:49

Horoscop Balanta decembrie 2015

Horoscop Balanta decembrie 2015Afla horoscop Balanta decembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2015 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Balanta decembrie 2015- Dragoste

In luna decembrie 2015 pe prim plan apar relatiile de colaborare, de prietenie si de cuplu, in mod special, gratie prezentei favorabile a planetei Marte. Cert e faptul ca sunteti mult mai deschisi si mai indrazneti, reusind fara mari eforturi sa va faceti remarcati. Uneori, chiar fortati nota si reusiti sa va suprindeti chiar pe voi insiva prin profunzimea, hotararea si curajul de care dati dovada in dorinta voastra de a cuceri. Tentatiile sunt mari, astfel ca e usor sa picati in latura extrema, sa va implicati in legaturi nepotrivite, datorita faptului ca nu dispuneti de rabdare suficienta. Pur si simplu simtiti ca bateti pasul pe loc si incercati prin toate portitele sa va impuneti punctul de vedere intr-un mod destul de agresiv. Resimitita isi face prezenta si planeta Marte, cu intrepatrunderi privind deciziile financiare si sentimentale.

Horoscop Balanta decembrie 2015- Cariera si bani

Luna decembrie 2015 pare sa fie extrem de benefica in plan profesional pentru nativii Balanta. Dispuneti de forta si reusiti sa va faceti remarcati prin idei, ambitie, originalitate si creativitate. Nu va dati in laturi de la nicio activitate, iar spiritul competitiv e maxim. Va implicati efectiv in tot soiul de actiuni, reusind sa faceti fata oricaror provocari. Nimic nu va sta in cale, iar prin ratiune, inteligenta si rabdare reusiti sa gasiti solutiile cele mai optime in orice situatie. Totul e analizat si adaptat realitatii, avand un scop precis de atins. Printr-o strategie eficace de lucru succesul e garantat, avand parte de satisfactii profesionale de exceptie si realizari deosebite. Financiar, lucrurile stau bine, fiind favorizati in acest plan. Cresc castigurile si chiar sunt posibile unele investitii si achizitii pentru caminul personal. Totusi, fiti precauti si rationali, nu cheltuiti mult pe lucruri inutile.

Horoscop Balanta decembrie 2015- Sanatate

Se pare ca in luna decembrie 2015 sunteti in elemenul forte din punct de vedere al starii de sanatate. Nimic nu va sta in cale, din contra, aveti pofta de viata si preferati actiunea, gratie influentelor survenite din partea planetei Marte. Dar, nu trebuie sa exagerati cu lucrurile. Fiti cumpatati si pastrati echilibrul in viata dvs., caci puteti cadea rapid in latura extrema. In orice caz, recomandam sa evitati situatiile conflictuale si care va agita. Riscul de a va enerva este crescut, iar acest lucru nu va face deloc bine. Din contra, va indeamna spre gesturi nepotrivite, recurgand la excese si imprudente de tot felul, existand un risc crescut spre incidente si accidente. Dar, nu va panicati. E doar o situatie trecatoare, iar daca dispuneti de ratiune si cumpatare totul va fi bine. Sunteti rezistenti, nu cedati usor, insa e nevoie de o viata ordonata. Nu in ultimul rand, nu trebuie sa uitati de odihna, relaxare si alimentatie sanatoasa.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: