Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni aprilie 2014

Joi, 27 Martie 2014 13:13

Horoscop Gemeni aprilie 2014

 

Horoscop Gemeni aprilie 2014Afla horoscop Gemeni aprilie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2014 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Gemeni aprilie 2014 - Dragoste

Se anunta o luna plina de emotie si iubire, gratie lui Venus, dragostea fiind proslavita. In anumite cazuri, dragostea poate avea legatura cu locul de munca, cariera, statutul dvs. Se pare ca lucrurile interfereaza, afectivitatea va poate impulsiona ascensiunea, iar deciziile profesionale pot fi influentate de sentimente. Marte inca va sacaie si continua sa va rascoleasca instinctele primare. Asadar, mare atentie la tentatii si precautie in orice caz.

 

Horoscop Gemeni aprilie 2014 - Cariera si bani

De ceva vreme munciti mult si uneori in conditii dificile. Uneori, simtiti ca nu sunteti apreciati la adevarata valoare a muncii depuse, simtiti ca nu primiti in schimb ceea ce meritati, iar alteori simtiti o restrictie in modul de a actiona si a alege. Cu toate aceste, in luna aprilie 2014 continuati sa munciti si apar realizari frumoase. Acum veti simti cu adevarat ca a merit sa depuneti eforturi in munca. Va bucurati de simpatie si apreciere din plin, va intariti statutul profesional, reputatia dvs. creste, apar contracte si clienti noi, iar relatiile de lucru se intaresc. Financiar, lucrurile stau bine.

 

Horoscop Gemeni aprilie 2014 - Sanatate

In prima jumatate a lunii aprilie 2014 pur si simplu radiati si dispuneti de multa energie. De mare ajutor e Soarele si Mercur. Dar, atentie mare, rezistenta dvs. fizica scade spre sfarsitul lunii. De aceea, nu exagerati cu munca, menajati-va, nu fortati nota, acordati timp pentru odihna, miscare si relaxare. Atentie, caci Saturn e inca in casa bolilor Gemenilor, iar starea de sanatate ar trebuie sa fie monitorizata permanent pentru a fi cu un pas inainte de a aparea eventualele probleme. Daca sunteti femeie si sunteti insarcinata, mare grija deoarece in aceasta luna exista un risc de nastere prematura si chiar avort.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: