Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur ianuarie 2016

Duminică, 06 Decembrie 2015 18:18

Horoscop Taur ianuarie 2016

Horoscop Taur ianuarie 2016Afla horoscop Taur ianuarie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2016 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Taur ianuarie 2016 - Dragoste

Din pacate, pentru nativii Taur, nu aveam vesti foarte bune in ceea ce priveste viata sentimentala in luna ianuarie 2016. O parte dintre Tauri vor fi pusi in situatia de a face fata tradarii. Situatia va fi destul de neplacuta, mai ales pentru ca parea ca lucrurile merg destul de bine in relatie. Stim ca va fi foarte greu, insa nu deznadajduiti. Este mai bine sa stiti de acum cu cine aveti de-a face. Poate acest sfarsit de drum poate fi inceputul unei alte relatii bazate intradevar pe iubire si respect. Veti trece peste moment avand parte de sprijinul familiei si al prietenilor. O alta posibilitate ar fi aceea ce a fi pusi in situatia de a face fata violentei verbale sau fizice in cuplu. Aceasta datorita influentei planetei Pluto. Daca veti fi pusi intr-o astfel de situatie sfatul nostru ar fi acela sa incheiati relatia cu acea persoana. Meritati ceva mai bun de atat. Nici pentru nativii Taur singuri nu avem vesti prea bune. Va fi o luna destul de mohorata, plictisitoare si gri.

Horoscop Taur ianuarie 2016 - Cariera si bani

Ceva mai bine aspectat in luna ianuarie 2016 va fi planul profesional. Este posibil sa aveti parte de castiguri suplimentare care va pot ajuta sa va restabilizati financiar dupa cheltuielile mai consistente pe care le-ati facut cu ocazia sarbatorilor de iarna. Bine aspectata pare sa fie si avansarea in cariera. Eforturile voastre constante din ultimii ani par sa-si gaseasca acum rasplata. Desigur, aceasta va implica mai multa munca si mai mult timp dedicat profesiei. Bune oportunitati vor aparea si pentru cei care au o afacere proprie. O idee venita de la un prieten sau de la un angajat poate sa fie calea voastra spre succes. Chiar daca aceasta va implica mai multe resurse financiare sfatul nostru ar fi acela de a actiona individual. Nu va asociati cu terte persoane pentru ca exista o mare probabilitate sa fiti dezamagiti.

Horoscop Taur ianuarie 2016 - Sanatate

Starea voastra fizica in luna ianuarie 2016 va fi puternic influentata de evenimentele din viata sentimentala, de dezamagirile peste care va trebui sa gasiti resurse sa treceti. Influenta lui Pluto va fi una destul de nefasta si astfel va trebui sa va confruntati cu o serie de evenimente cu caracter mai violent. In ajutorul vostru vor veni emanatiile Soarelui. Va fi o etapa destul de grea insa vet vedea ca in final veti reusi sa faceti fata, sa treceti mai departe mai intariti, mai maturi, mai puternici.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: