Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti august 2016

Miercuri, 13 Iulie 2016 23:16

Horoscop Pesti august 2016

Horoscop Pesti august 2016Afla horoscop Pesti august 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2016 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Pesti august 2016 - Dragoste

Luna august 2016 sta sub semnul armoniei, fericirii si implinirii in viata de cuplu gratie influentelor ce survin din partea planetelor Venus si Jupiter. Se pare ca abordati lucrurile cu emotie, calm si buna dispozitie. Debordati de energie, vitalitate, pofta de viata si va face placere sa petreceti cat mai mult timp in compania perechii dvs. Pur si simplu straluciti, comunicati usor, deschis si va faceti planuri serioase de viitor. Daca sunteti intr-o relatie vorbim chiar de consolidarea acesteia, iar daca sunteti singuri aveti mari sanse sa va intalniti perechea. Profitati de sansa, zambiti si traiti-va viata cat mai frumos!

Horoscop Pesti august 2016 - Cariera si bani

In luna august 2016 nu sunteti in elementul dvs. foarte si, pentru reusita in cariera, e nevoie de concentrare maxima, efort sustinut si multa munca. Ar fi bine sa va stabiliti prioritatile, sa va stabiliti obiectivele de atins si in acest sens sa intreprindeti strategii clare de actiune. E important sa mizati pe capacitatile personale, inteligenta, originalitate, creativitate, talent, vointa, imaginatie! Nu va dati batuti chiar daca se ivesc piedici. In a doua jumatate a lunii lucrurile incep sa prinda contur si chiar beneficiati de influente favorabile din partea Soarelui si a planetelor Marte, Venus si Mercur. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare, insa fiti precauti si nu cheltuiti banii inutil.

Horoscop Pesti august 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna august 2016 sunteti intr-o forma fizica excelenta, insa nu trebuie sa exagerati. Fiti precauti, rationali si evitati excesele de orice fel. In marea majoritate a timpului sunteti zambitori, priviti lucrurile cu incredere si le tratati cu intelepciune, maxima raspundere, responsabilitate si seriozitate. Fiind vorba despre o luna de vara, profitati de ocazie, acordati timp pentru relaxare si odihna. Plimbati-va in aer liber, petreceti timp in compania celor dragi, acordati atentie infrumusetarii si ingrijirii corporale. Spre final de luna sunt favorizate unele investigatii medicale, de rutina. Nu va impacientati, e doar o actiune preventiva.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: