Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu septembrie 2016

Luni, 08 August 2016 00:19

Horoscop Leu septembrie 2016

Afla horoscop Leu septembrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2016 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Leu septembrie 2016 - Dragoste

Luna septembrie 2016 sta sub semnul armoniei si a fericirii pentru nativii Leu. Se pare ca astrele va surad, iar viata de cuplu se indreapta intr-o directie buna. Important e sa fiti deschisi in comunicare si mai ales in exprimarea trairilor sufletesti. Nu va fie teama de reactii din partea perechii dvs., a familiei, a prietenilor si a celor din jur. Important e sa fiti voi insiva si sa va lasati purtati de dorinte daca tineti cu adevarat la perechea dvs. Daca sunteti intr-o relatie stabila, aveti mari sanse de oficializare in viata de cuplu. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea. Important e sa dezvoltati relatiile emotionale, sa iesiti in societate, sa participati la evenimente, sa fiti deschisi in a cunoaste lume noua, etc.

Horoscop Leu septembrie 2016 - Cariera si bani

Se anunta o luna septembrie 2016 plina de succes in plan profesional. Se pare ca munciti mult, iar rezultatele nu intarzie sa apara. Superiorii va apreciaza si aveti mari sanse de avansare in cariera. De asemenea, financiar sunteti recompensat pe masura. Daca in prima parte a lunii sunteti putin sceptici in anumite situatii, in a doua parte a lunii dati tot ce tine de dvs. si va implicati activ in orice demers intreprins. Aveti energie, idei originale si adoptati un stil de lucru spectaculos. Totusi, nu va pripiti in luarea deciziilor. Analizati bine orice situatie, stabiliti o strategie clara de actiune, construiti-va echipa si porniti in activitate cu incredere. Norocul va surade, iar obiectivele propuse vor fi atinse.

Horoscop Leu septembrie 2016 - Sanatate

Sunteti destul de activi in luna septembrie 2016 si nimic nu pare sa intervina asupra starii de bine pe care o manifestati. Totusi, e bine sa fiti temperati si sa adoptati un stil de viata cat mai echilibrat si sanatos. Nu uitati sa viata e in mainile dvs., iar slabiciunile se platesc scump. Evitati excesele de orice fel, iar la orice mic impediment si neplacere ar fi bine sa apelati la ajutorul specializat al unui medic. E doar o chestiune de rutina, preventiva. In rest, aveti parte de situatii uimitoare de viata si influente pozitive din partea astrelor. Cel mai bine va incarcati bateriile in preajma membrilor familiei si a prietenilor. Incercati sa imbinati utilul cu placutul, acordati timp pentru odihna si relaxare si, bineinteles, nu uitati de miscare si alimentatia sanatoasa.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: