Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur martie 2017

Sâmbătă, 04 Februarie 2017 00:00

Horoscop Taur martie 2017

Horoscop Taur martie 2017Afla horoscop Taur martie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2017 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Taur martie 2017 - Dragoste

Se anunta o luna plina de evenimente in plan relational. Martie 2017 nu pare sa fie perioada cea mai prielnica in plan sentimental, insa nu e cazul sa va panicati. Totul e trecator! In prima parte a lunii vorbim despre confuzii, tensiuni, dezamagiri, iar aceste aspecte de viata aduc raceala in comunicare si dorinta de interiorizare. In a doua parte a lunii incepeti sa va reveniti, mizand in mod special pe puterea de atractie. Perechea dvs. va e alaturi si va sustine neconditionat. Totusi, ceva va retine si nu reusiti sa va manifestati liber. Daca va framanta ceva anume, incercati sa dati glas gandurilor voastre cuiva in care aveti mare incredere.

Horoscop Taur martie 2017 - Cariera si bani

In luna martie 2017 munciti destul de mult, insa rezultatele nu se lasa prea mult asteptate, gratie influentelor survenite din partea planetelor Jupiter si Saturn. Motivatia principala consta in castigul financiar si rotunjirea veniturilor. In orice caz, sansele de reusita va surad, iar norocul e de partea dvs. Totusi, nu ar fi de mirare sa intampinati obstacole. De asemenea, puteti cadea prada provocarilor. E important sa actionati ferm, dupa o analiza profunda a lucrurilor, urmarind un plan de munca bine pus la punct. Tineti-va la distanta de persoanele in care nu aveti incredere si feriti-va de neplaceri. Incercati sa va mentineti pe linie dreapta, avand incredere in fortele proprii.

Horoscop Taur martie 2017 - Sanatate

In luna martie 2017 ar fi bine sa acordati o atentie marita asupra starii personale de sanatate. Nu sunt motive de ingrijorare, dar nu ar strica sa fiti prudenti, mai ales ca va aflati intr-o perioada de slabiciune. Pur si simplu nu sunteti in forma maxima, caci rezistenta organismului dvs. e destul de scazuta. Ar fi bine sa adoptati un stil de viata cat mai echilibrat. Lasati grijile la o parte, pastrati-va calmul in diverse situatii de viata si acordati timp mai mult pentru odihna, miscare si relaxare. Mai mult de atat, pentru binele dvs. nu ar strica sa recurgeti la vitamine si alte suplimente alimentare ce va ajuta sa va intariti imunitatea. In cazul unor neplaceri de sanatate, nu ezitati sa apelati la ajutor specializat.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: