Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator august 2016

Marţi, 12 Iulie 2016 23:10

Horoscop Varsator august 2016

Horoscop Varsator august 2016Afla horoscop Varsator august 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2016 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

oroscop Varsator august 2016 - Dragoste

In luna august 2016 va bucurati de armonie si fericire in viata de cuplu. Se pare ca prezenta Soarelui va favorizeaza, iar pe prim plan survin dorintele si interesele personale. Persoana iubita e alaturi de dvs. si va sustine neconditionat, ceea ce e de bine. Evident, vorbim despre comunicare deschisa, emotie si traire emotionala intensa. Simtiti nevoia de a cuceri, de a va impartasi sentimente, de a petrece timpul alaturi de persoana draga. De asemenea, eclipsa de Luna accentueaza nevoia de relationare, insa atinge si anumite puncte sensibile si predispune spre reflexie si introspectie. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa va intalniti perechea.

Horoscop Varsator august 2016 - Cariera si bani

In luna august 2016 va aflati intr-un ritm de viata destul de alert. Munciti mult si manifestati interes spre planul profesional, iar prezenta planetelor Marte si Saturn va motiveaza si anunta schimbari importante in cariera. Dispuneti de numeroase resurse, aveti idei si dati dovada de spirit de echipa, remarcandu-va prin originalitate, intelect, creativitate, s.a.m.d. Evident, va faceti remarcati si dispuneti de sustinere, protectie si noroc. Sansa va surade, manifestandu-va activ si cu succes in activitatile de parteneriat, asociere si colaborari la distanta. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare, dar ar fi bine sa fiti precauti si sa nu riscati. Incercati sa amanati pe viitor luarea unor decizii.

Horoscop Varsator august 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna august 2016 trebuie sa manifestati o atentie sporita asupra starii de sanatate. Vorbim despre precautie si activitati ce privesc tonifierea si cresterea rezistentei organismului. Nu vorbim despre boli si afectiuni propriu-zise, ci initiative pentru revigorare si tonus forte. In orice caz, nu ar strica sa faceti un control medical de rutina, sa efectuati cateva analize si, in caz de nevoie, sa urmati anumite tratamente si terapii. In rest, e nevoie de ingrijire, igiena si infrumusetare. Nu in ultimul rand, e necesar sa faceti miscare, sa urmati un regim alimentar sanatos, sa acordati timp pentru odihna si relaxare, sa comunicati cu cei din jur, sa va petreceti alaturi de cei dragi.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: