Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec septembrie 2016

Miercuri, 03 August 2016 00:45

Horoscop Berbec septembrie 2016

Horoscop Berbec septembrie 2016Afla horoscop Berbec septembrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2016 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Berbec septembrie 2016 - Dragoste

Se anunta evenimente memorabile pe plan sentimental pentru nativii Berbec in luna septembrie 2016. Avand in vedere faptul ca influentele astrale negative sunt destul de reduse, veti avea parte de o perioada frumoasa in relatia de cuplu, veti petrece momente memorabile, veti reusi sa comunicati si sa revolvati neintelegeri mai vechi. Va recomandam sa profitati la maxim de acest aspect astral benefic. Din pacate, in viata, momentele frumoase nu dureaza o vesnicie. Nativii Berbec singuri vor avea un sex-appeal aparte. Vor iesi in evidenta la toate evenimentele sociale. Cu toate acestea, nu se prevede posibilitatea inchegarii unor relatii sentimentale pe termen lung. Vor fi mai mult focuri de paie care se vor stinge destul de repede, dar pot ramane amintiri frumoase.

Horoscop Berbec septembrie 2016 - Cariera si bani

Luna septembrie 2016, pe plan profesional, va fi una destul de dinamica, insa fara evenimente notabile. Veti avea mult de munca. Pare ca vara si perioada concediilor v-a incarcat bateriile, asa ca dispuneti de energia necesara pentru a face fata tuturor solicitarilor. Influenta lui Venus ne face sa va recomandam sa fiti mai atenti si prundenti cu unii dintre colegii vostri. Desi par sa va fie prieteni, pe la spate va vor cam baga bete in roate. Daca aveti idei creative de afaceri e mai bine sa nu le impartasiti colegilor. Expuneti-le cu proxima ocazie direct sefilor vostri. Spre sfarsitul lunii, tandemul Marte - Saturn poate influenta intr-un mod pozitiv modul in care sunteti perceput de catre superiorii ierarhici, iar pentru nativii Berbec care au o afacere proprie va fi un moment prielnic, generator de oportunitati si de castiguri financiare.

Horoscop Berbec septembrie 2016 - Sanatate

Prima luna a toamnei va gaseste destul de incarcati energetic, linistiti si increzatori. Stresul de la munca il veti atenua in sanul familiei sau in compania prietenilor. Starea generala de sanatate va fi una buna, cu posibile recidive ale unor afectiuni mai vechi spre sfarsitul lunii. Profitati de toate bunatatile toamnei, legume si fructe, care va vor oferi un tonus pozitiv prin vitaminale si mineralele pe care acestea le contin. In plus, acestea va vor fi de mare folos in tratarea unor mici probleme digestive. Pentru confortul dvs. psihic puteti demarca si anumite modificari in locuinta, o schimbare a Feng Shui-ului.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: