Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta august 2016

Vineri, 08 Iulie 2016 23:50

Horoscop Balanta august 2016

Horoscop Balanta august 2016Afla horoscop Balanta august 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2016 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Balanta august 2016- Dragoste

Luna august 2016 sta sub semnul ratiunii si a gandirii pragmatice pentru nativii Balanta, in defavoarea romantismului. Responsabila pentru aceasta situatie e planeta Saturn, ce aduce rigiditate in exprimarea emotionala. Pentru a va fi bine in viata de cuplu, e nevoie de comunicare deschisa si efort sustinut, calm si seriozitate in tratarea diveselor probleme ale vietii. E important sa va impartasiti ideile, sa dati glas gandurilor si, impreuna, sa ajungeti la aceleasi concluzii. Nici macar planeta Venus nu va e de prea mare ajutor. Dar, nu disperati, aveti incredere in voi si fiti optmisti. Spre final de luna lucrurile revin la normal si prind contur visele voastre.

Horoscop Balanta august 2016- Cariera si bani

Luna august 2016 nu anunta mari succese in plan profesional. Va mobilizati destul de greu si pentru reusita e nevoie de concentrare maxima. Parca nu reusiti sa va focalizati atentia spre lucrurile esentiale si va inlocuiti ideile destul de des. Va schimbati des in gandire si o luati de la capat adoptand o noua strategie de actiune. In final, reusiti sa va atingeti obiectivele, insa vorbim despre mult timp fizic alocat realizarii sarcinilor. E doar o perioada mai anosta, insa fiti optimisti. O sa aveti in viitorul apropiat parte de schimbare, iar situatia o sa va favorizeze. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare, insa ar fi bine sa fiti cumpatati si precauti, sa nu cheltuiti mai mult decat e cazul.

Horoscop Balanta august 2016- Sanatate

Se pare ca in luna august 2016 nu prea va aflati in elementul vostru. Pur si simplu nu dati randamentul de care sunteti capabili, insa nu va panicati. E doar o perioada trecatoare si e necesar sa va reincarcati bateriile. Ar fi bine sa acordati mai mult timp pentru odihna si relaxare. De asemenea, ar fi bine sa adoptati un regim alimentar cat mai sanatos, pentru ca imunitatea e scazuta, iar forta dvs. e slabita. Nu ar strica sa efectuati un control medical de rutina pentru o analiza a starii personale de sanatate. E doar o chestiune preventiva. In rest, aveti grija de dvs., faceti miscare si nu va suprasolicitati. Luati lucrurile cu calm si evitati excesele de orice fel pentru a evita eventualele neplaceri si probleme de sanatate.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: