Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni septembrie 2016

Vineri, 05 August 2016 00:07

Horoscop Gemeni septembrie 2016

Horoscop Gemeni septembrie 2016Afla horoscop Gemeni septembrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2016 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Gemeni septembrie 2016 - Dragoste

In luna septembrie 2016 nu prea sunteti in elementul dvs. forte, ceea ce poate aduce unele incoveniente si neplaceri in plan relational. Vorbim despre o perioada destul de ambigua in plan emotional/senzorial, cand – cu greu – reusiti sa faceti fata situatiilor aparute in viata de cuplu. Incercati sa va calmati, uitati de grijile de la locul de munca, relaxati-va si incercati sa fiti optimisti. Nu e usor, insa trebuie sa depuneti un minim de efort pentru a avea parte de liniste si armonie in viata dvs. Sunteti extrem de analitici in aceasta perioada si poate prea dur vis-a-vis de tot ce semnifica relatie. Stapaniti-va pornirile, nu criticati, apelati la ajutor din partea perechii si, de ce nu, a prietenilor. Dar, aveti grija ce prieteni! Unii va pot intelege, altii in schimb pot lua in ras problemele semnalate.

Horoscop Gemeni septembrie 2016 - Cariera si bani

Luna septembrie pare sa stea sub semnul actiunii si a implicarii totale in rezolvarea sarcinilor de serviciu. Aveti multe lucruri de facut, iar timpul petrecut la munca e destul de mare. Va aflati la o cotitura de drum si trebuie sa gasiti solutie de rezolvare intr-o situatie mai dificila. Cu rabdare, calm si ratiune, avand in jur oameni de valoare, veti reusiti sa luati decizia corecta si sa ajungeti la liman, cu mari sanse de succes. Atentie doar la influentele ce survin din afara, caci nu toata lumea va vrea binele. Tineti la distanta adversarii si persoanele rau-voitoare, dand insa dovada de tact si diplomatie. Indiferent de situatie, actionati cu incredere, mizand pe o strategie clara de lucru si, evident, pe originalitate, creativitate, spirit de echipa. Financiar, se anunta castiguri destul de frumoase.

Horoscop Gemeni septembrie 2016 - Sanatate

Se anunta o luna septembrie destul de activa si pareti intr-o forma destul de buna din punct de vedere al starii de sanatate. Fizic nu sunt probleme, insa moral pot sa apara mici neplaceri cauzate de stresul de la locul de munca. Incercati sa patrati echilibrul emotional, sa petreceti timpul alaturi de cei dragi, sa socializati si sa iesiti la tot felul de evenimente. De asemenea, ar fi bine sa nu exagerati lucrurile, sa va temperati in eforturi si sa evitati excesele de orice fel. In aceasta perioada, sunteti dinamici si neobisnuiti in actiune, dar mare grija: nu luati decizii pripite, caci va pot face rau. Adoptati un stil de viata cat mai echilibrat, cu tot ce implica: odihna, relaxare, alimentatie sanatoasa, miscare etc.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: