Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta februarie 2016

Joi, 28 Ianuarie 2016 00:24

Horoscop Balanta februarie 2016

Horoscop Balanta februarie 2016Afla horoscop Balanta februarie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2016 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Balanta februarie 2016 - Dragoste

Luna februarie 2016 sta sub semnul armonie si a iubirii pentru nativii Balanta gratie prezentei favorabile din partea Soarelui si a planetelor Balanta, Marte, Mercur si Venus. Va place sa petreceti timpul in doi, mizand pe tandrete, afectivitate, emotie si pasiune. Daca sunteti intr-o relatie e cert faptul ca evoluati in viata de cuplu, comunicati mult si totul decurge excelent sentimental si relational. Daca sunteti singuri, sunt mari sanse sa va intalniti perechea, manifestand deschidere si entuziasm pentru tot ceea ce e nou. Preferati linistea caminului dvs., ceea ce va incarca pozitiv. Acum e momentul sa va faceti planuri de viitor, sa va stabiliti prioritatile si sa actionati pentru realizarea acestora.

Horoscop Balanta februarie 2016 - Cariera si bani

Se pare ca in luna februarie 2016 sansa va surade in plan profesional. Pur si simplu va place ceea ce faceti si dati dovada de creativitate, originalitate si energie. Mizati pe capacitatile personale, iar oportunitatile de avansare in cariera nu vor intarzie sa apara. Va faceti remarcati prin idei, initiative si capacitate mobilizatoare. E momentul sa va lansati, sa va exprimati parerile, sa actionati caci va aflati sub influenta favorabila a Soarelui, a Lunii Pline si a planetelor Mercur si Venus. Financiar, lucrurile stau destul de bine. Munciti mult si sunteti rasplatiti pe masura, insa mare atentie la modalitatea de cheltuire a banilor. Nu actionati impulsiv si nu incercati sa obtineti beneficii financiare pe cale necinstita.

Horoscop Balanta februarie 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna februarie 2016 dispuneti de energie si forta fizica. Starea dvs. de sanatate se afla la cote rezonabile, mai ales in prima jumatate a lunii. Incercati totusi sa va mentineti tonusul ridicat. In acest sens, acordati atentie unui stil de viata cat mai sanatos si cat mai echilibrat, cu tot ceea ce semnifica (alimentatie, miscare, odihna, relaxare, etc.). In a doua jumatate a lunii trebuie sa fiti vigilenti si ordonati, iar la orice neplacere ori indispozitie ivita nu ar strica sa apelati la ajutorul unui specialist. Nu aveti motive mari de ingrijorare, dar e mai bine sa fiti precauti si sa evitati din timp eventualele probleme, mai ales ca va aflati sub influenta Soarelui in opozitie cu Jupiter si in conjunctie cu Neptun in casa bolilor Balantei. Cu grija, calm si incredere totul decurge bine si fara incidente.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: