Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion decembrie 2014

Vineri, 21 Noiembrie 2014 18:01

Horoscop Scorpion decembrie 2014

 

Horoscop Scorpion decembrie 2014Afla horoscop Scorpion decembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2014 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Scorpion decembrie 2014 - Dragoste

In decembrie 2014, mai exact spre finalul lunii, lucrurile vor reveni la normal, caci Saturn pleaca din Scorpion dupa o lunga perioada de timp. In sfarsit, puteti rasufla usurati si va puteti manifesta fara nicio rezerva. Sunteti placuti si ispititori, ceea ce aduce sansa in viata de cuplu. Daca sunteti intr-o relatie, veti traversa o noua etapa in evolutie. Daca in prima parte a lunii sunteti mai practici si manifestati preferinta spre relatii si bani, in a doua jumatate a lunii sunteti mai profunzi si manifestati interes spre iubire, sentimente si viata de cuplu.

 

Horoscop Scorpion decembrie 2014 - Cariera si bani

Odata cu plecarea lui Saturn din Scorpion, pe 23 decembrie, se pare ca lucrurile vor lua un trend ascendent. Nu mai resimiti oprelisti in activitatea dvs. si va implicati mult in munca. Aveti responsabilitati si incercati sa gestionati activitatile cat mai optim si eficient. Succesul va surade, gratie marelui trigon pe care Jupiter in formeaza cu Uranus si Soarele in casa carierei Scorpionului. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Din contra, se anunta castiguri mari, sansa acordarii unor premii si alte avantaje materiale. Sefii sa apreciaza si sunt generozi, asa ca ... daca nu vi se da, puteti cere o marire de salariu intr-un mod diplomat.

 

Horoscop Scorpion decembrie 2014 - Sanatate

Decembrie 2014 pare sa fie o luna potrivita pentru efectuarea unor investigatii medicale. Aveti un tonus multumitor, insa nu strica sa fiti precauti. Plecarea lui Saturn din Scorpion aduce prospetime si vitalitate, dar influentele se resimt. Acum puteti gasi rezolvare la anumite probleme medicale de care suferiti. Asadar, nu ezitati sa efectuati un control medical. In rest, acordati timp pentru odihna si relaxare, petrecand in familie, alaturi de cei dragi.  


Related news items:
Newer news items:
Older news items: