Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni septembrie 2014

Duminică, 17 August 2014 01:08

Horoscop Gemeni septembrie 2014

 

Horoscop Gemeni septembrie 2014Afla horoscop Gemeni septembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2014 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Gemeni septembrie 2014 - Dragoste

Pentru nativii Gemeni luna septembrie 2014 este guvernata in ceea ce priveste casa iubirii de catre planeta Mercur. Acest aspect va face ca viata de cuplu sa fie in prim plan. Veti redescoperi persoana de langa voi, veti face eforturi sustinute pentru a va imbunatati relatia. Cine romantice, flori si cuvinte de dragoste. Veti simti nevoia sa faceti toate aceste gesturi minunate si astfel partenerul va fi placut surprins. Veti oferi si primi afectiune si senzualitate. Intrarea lui Marte pe 14 septembrie 2014 pe casa relatiilor va incinge si mai tare atmosfera. Pentru cei singuri aceasta data este una foarte importanta. Este foarte posibil sa intalniti pe cineva care sa va faca inima sa tresalte si sa ne nasca o mare pasiune.

 

Horoscop Gemeni septembrie 2014 - Cariera si bani

Asa cum spuneam Gemenii se vor focusa in septembrie 2014 mai mult pe viata de familie. Chiar daca munca va fi pe un plan secundar si acolo va puteti face remarcat prin ingeniozitatea, tonusul bun si optimismul pe care il veti degaja. Veti reusi sa treceti destul de usor peste eventualele probleme aparute la locul de munca. Fiti foarte atenti in special in partea a doua a lunii cand pot aparea anumite schimbari. Analizati foarte bine toate aspectele inainte de a lua ceva decizii. Pe plan financiar nu stati rau. Este posibil sa alocati fonduri pentru amenajarea/reamenajarea locuintei.

 

Horoscop Gemeni septembrie 2014 - Sanatate

Veti fi norocosi si veti avea parte de energie si un tonus psihic bun. Asta va va ajuta sa treceti mai usor peste eventualele probleme de sanatate care pot sa apara in prima parte a lunii ca urmare a prezentei si influentei planetei Saturn. Urmati cu strictete eventualele prescritii medicale si incercati sa aveti un stil de viata cat mai echilibrat. Chiar daca simtiti ca aveti energie, nu exagerati si nu uitati sa acordati orelor de somn importanta cuvenita.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: