Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni decembrie 2014

Luni, 17 Noiembrie 2014 00:11

Horoscop Gemeni decembrie 2014

 

Horoscop Gemeni decembrie 2014Afla horoscop Gemeni decembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2014 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Gemeni decembrie 2014 - Dragoste

Se pare ca in luna decembrie 2014 sansa va surade, iar astrele va sunt de mare ajutor, mai ales in prima jumatate a lunii, gratie prezentei lui Venus in casa cuplului Gemenilor. De asemenea, in ajutor va sare si planeta Mercur, stapanul Gemenilor si Soarele, datator de viata si stralucire. Sansa va surade, asadar, iar vestile bune nu se opresc aici. Vorbim de un aspect armonios cu Jupiter, stapanul casei cuplului si cu Uranus, aducator de nou si electrizant. Profitati de aceste aspecte si de sansa. Oricum, va bucurati de noroc, prosperitate, implinire si iubire.

 

Horoscop Gemeni decembrie 2014 - Cariera si bani

In luna decembrie 2014 va canalizati atentia mai ales spre viata de familie, prieteni si poprietati, in defavoarea realizarilor si ambitiilor profesionale. Totusi, va remarcati prin originalitate, inventivitate, creatie, ingeniozitate si performante intelectuale. De asemenea, manifestati o preferinta acerba spre comunicare si reusiti cu succes sa va remarcati de cei din jur. Favorizate sunt tranzactiile imobiliare si activitatile legate de agricultura, resurse naturale si bunuri de larg consum. A doua jumatate a lunii se anunta deosebit de activa, dar totul are loc intr-o atmosfera relaxata, fara presiuni si incidente. Manifestati interes spre reamenajarea locuintei, confort si innorire. Financiar, lucrurile stau bine.

 

Horoscop Gemeni decembrie 2014 - Sanatate

In luna decembrie 2014 se pare ca aveti energie din belsug. Nu sunt motive de ingijorare in privinta starii de sanatate, insa nu strica sa fiti precauti, iar o parte din energie sa o canalizati spre o activitate fizica sustinuta. Asadar, nu ezitati sa faceti plimbari in aer liber, sa acordati timp pentru activitati sportive care va relaxeaza si va binedispun, alaturi de cei dragi. De asemenea, e bine sa evitati excesele de orice fel. Nu sunt probleme de sanatate, insa nu va neglijati, iar daca survin mici incidente, ar fi bine sa faceti un consult si sa tineti seama se indicatiile medicale. Marte e jucaus si nu se stie ce feste poate juca. Deci, atentie, caci paza buna trece primejdia rea.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: