Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta decembrie 2014

Joi, 20 Noiembrie 2014 17:54

Horoscop Balanta decembrie 2014

 

Horoscop Balanta decembrie 2014Afla horoscop Balanta decembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2014 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Balanta decembrie 2014 - Dragoste

In luna decembrie 2014 manifestati tendinta spre iubire, romantism si chiar pasiune. Traiti totul la intensitate maxima si sunteti extrem de vulnerabili si deschisi la relatii. Nu spuneti nu unor noi iubiri, cu toate ca preferati deopotriva stabilitatea, siguranta si iubirea sincera. In aceasta perioada si in pragul sarbatorilor de iarna va cuprinde parca nostalgia. Va incearca sentimente puternice si e posibil sa reapara in actualitate foste iubiri. Daca sunteti intr-o relatie stabila, e posibil sa faceti pasul cel mare. In orice caz, atu-ul pe care mizati e comunicarea. Cert e faptul ca preferati sa stati in compania celorlalti si socializati mult.

 

Horoscop Balanta decembrie 2014 - Cariera si bani

In luna decembrie 2014 sunteti extrem de activi. Calatoriti mult, va place sa comunicati si sa interactionati cu lumea. Sunteti originali, ganditi mult si sunteti plini de idei care mai de care. Aveti initiativa si va implicati in tot soiul de activitati. Sunt favorizate mai ales activitatile intelectuale si manifestati preferinte spre actiunele ce privesc redactarea, conceperea si redactarea unor documente. De asemenea, va plac calculele si obtineti succes in prezentari, negocieri si vanzari. Dispuneti de un simt de convingere extraordinar si reusiti sa intoarceti in favoarea dvs. orice situatie.

 

Horoscop Balanta decembrie 2014 - Sanatate

In luna decembrie 2014 se pare ca mizati pe multa forta si energie. Sunteti jucausi si plini de voiciune. Uneori lucrurile merg spre extrem, sunteti agitati si extrem de vulnerabili, insa totul e stimulativ pentru voi si va motiveaza. Faceti-va timp liber pentru relaxare si miscare. Nu ezitati sa faceti o pauza de munca si sa va luati cateva zile libere, ca tot vin sarbatorile. Acordati-va timp pentru destindere, petreceti in compania familiei si prietenilor, practicati activitati recreative si creative, ce va produc placere. Socializati cat mai mult si participati la evenimente cunostinte. Asadar, nu ratati nicio ocazie sa va faceti noi cunostinte.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: