Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu decembrie 2014

Miercuri, 19 Noiembrie 2014 00:46

Horoscop Leu decembrie 2014

 

Horoscop Leu decembrie 2014Afla horoscop Leu decembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2014 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Leu decembrie 2014 - Dragoste

Luna decembrie 2014 nu pare sa fie prea animata pe plan sentimental, mai ales in prima jumatate a lunii. Sunteti precauti, iar accentul cade in aceasta perioada mai mult pe latura pragmatica si practica a lucrurilor. Manifestati interese mai degraba spre bani, bunuri materiale, casa si alte proprietati. In general, comunicati bine cu perechea dvs., doar ca totul se inscrie intr-o relatie mai sobra si mai logica. Lucrurile revin pe fagas normal in a doua jumatate a lunii, caci pasiunea si dorinta de viata si iubirea revin in prim plan. Emotiile se intensifica si va bucurati de viata in doi. Daca sunteti singuri, e posibil ca iubirea sa apara pe nepregatite.

 

Horoscop Leu decembrie 2014 - Cariera si bani

Luna decembrie 2014 e extrem de benefica in planul carierei pentru nativii Leu. Aveti energie si va bucurati de recunoasterea valorii si a muncii dvs. De mare interes sunt acum banii si castigurile. Deci, e posibil sa aveti parte de o crestere salariala, e posibil sa cautati alte surse de venit, e posibil sa realizati o tranzactie rentabila s.a.m.d. In orice caz, sunt favorizate castigurile, iar accentul cade pe activitatile intelectuale si comerciale. Aveti initiativa, va implicati deplin, iar eforturile si munca depusa vor fi recompensate pe masura. E posibil sa aveti chiar parte de o promovare la locul de munca.

 

Horoscop Leu decembrie 2014 - Sanatate

In aceasta luna nu aveti motive de ingrijorare in privinta starii de sanatate. Aveti energie din belsug si dispuneti de un optimism incurabil si incredere deplina in fortele proprii. Sunteti entuziasti, va implicati in activitati cu elan, rezistenta si dinamism. Totusi, ar fi bine sa fiti cumpatati, sa na va lasati dusi de val, pentru a evita unele neplaceri ce pot aparea, mai ales in prima parte a lunii. In a doua jumatate a lunii totul decurge bine si, daca tot vin sarbatorile, nu ar strica sa va canalizati energia si spre viata de familie, alaturi de prieteni, intr-o atmosfera cat mai placuta si relaxanta.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: