Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn ianuarie 2015

Joi, 11 Decembrie 2014 01:08

Horoscop Capricorn ianuarie 2015

 

Horoscop Capricorn ianuarie 2015Afla horoscop Capricorn ianuarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2015 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Capricorn ianuarie 2015 - Dragoste

Veti incepe anul 2015 simtindu-va mai liberi si mai detasati de toate problemele. Poate fi si efectul relaxant al sarbatorilor de iarna. Primele zile ale anului veti dori sa le petreceti in compania persoanei iubite, sa iesi, sa va distrati, sa socializati. Odata cu Luna plina din 5 ianuarie veti incepe sa aveti anumite dificultati in ceea ce priveste comunicarea, atat acasa cat si la locul de munca. Partenerul va poate fi un bun suport moral in aceasta perioada pentru ca veti simti nevoia unei “plase de siguranta”. Veti simti nevoia de stabilitate si echilibru. In ultima parte a lunii, odata cu intrarea lui Venus in casa dragostei Capricornilor relatia se va mai invioara, va veti putea exprima mult mai bine sentimentele, va veti simti mai conectati la viata de familie. Aceasta perioada este prielnica si pentru unii nativi Capricorn siguri de a intalni pe cineva care sa le faca inima sa vibreze.

 

Horoscop Capricorn ianuarie 2015 - Cariera si bani

Noul an va incepe in ceea ce priveste cariera si banii sub auspicii bune. Sunt bine aspectate castigurile materiale neasteptate. Acest flux de capital va face foarte optimisti si mult mai motivati sa munciti. Bine aspectate sunt si oportunitatile in afaceri. Sunteti la un nivel ridicat al creativitatii si asta va poate ajuta in plan profesional. In ultima parte a lunii, intrarea Soarelui in casa carierea poate avea ca efect o avansare sau o crestere a veniturilor. Pentru cei care se afla in cautarea unui loc de munca acest moment poate fi unul norocos. Sfatul nostru ar fi acela sa profitati de acest moment prielnic, si daca puteti, sa puneti deoparte niste bani pentru zile negre.

 

Horoscop Capricorn ianuarie 2015 - Sanatate

Luna ianuarie 2015 se anunta una fara mari probleme in ceea ce priveste starea de sanatate. Fiti insa mult mai atenti si precauti in data de 3 ianuarie cand conjuctura astrala va face mai predispusi la accidentari. Spre mijlocul lunii prezenta lui Marte va confera energia necesara pentru a va implica atat la locul de munca cat si in familie. Sfarsitul lunii gaseste planeta Marte in sextil cu Pluton ceea ce creeaza o predispozitie spre exces si dezechilibru. In special, in aceste momente, incercati sa respectati orele de odihna, sa va relaxati si sa va alimentati corespunzator.

Puteti afla ce va prezic astrele pentru anul 2015: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate citind articolul Horoscop Capricorn 2015.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: