Joi, 03 Octombrie 2013 19:21

Curier cosmetic

De cum va treziti dimineata, suradeti! Inca inainte de a ajunge in fata oglinzii. Caci surasul inseamna o miscare ce se rasfrange pe toata figura, va descopera dintii, ridica trasaturile, increteste putin conturul din jurul ochilor dumneavoastra, insa in linii ascendente si vesele.

 

De altfel si machiajul modern este astfel gandit incat ridica trasaturile, in sensul surasului. Sprancenele sunt epilate astfel incat sa urce spre tample, genele sunt bine periate si intoarse, ochiul este subliniat cu o linie de fard special, care se prelungeste usor, urcand catre unghiul exterior, iar colturile gurii sunt ridicate si ele prin rujarea in intregime a buzei inferioare, in timp ce a celei superioare se opreste la un milimetru de extremitati.

Si nu va ingrijorati de ridurile care se formeaza cand zambiti. Ele sunt riduri de expresie, care sunt departe de a fi un semn de batranete. O femeie de peste 30 de ani lipsita de riduri de expresie pare a fi un semn al unei monotonii interioare.

Contra ridurilor excesive va recomandam compresele care calmeaza tenul. Pentru ten gras, astringente (din infuzie tare de ceai rusesc), calmante si odihnitoare pentru toate felurile de ten (din infuzie de nalba si de musetel). Pentru cel uscat, o compresa din ulei cald.