Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec ianuarie 2015

Marţi, 16 Decembrie 2014 20:32

Horoscop Berbec ianuarie 2015

 

Horoscop Berbec ianuarie 2015Afla horoscop Berbec ianuarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna ianuarie 2015 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Berbec ianuarie 2015 - Dragoste

Pentru nativii Berbec atmosfera de sarbatoare si petrecerile vor continua si la inceputul lunii ianuarie 2015. Relatia de cuplu pare sa mearga din ce in ce mai bine, petreceti timp de calitate impreuna, va distrati, comunicati. Familia va juca un rol important in viata voastra, va fi suportul vostru emotional si va va sprijini in momentele de vulnerabilitate. Incepand cu 12 ianuarie prezenta planetei Marte va face mai impulsivi, mai nerabdatori si uneori chiar mai agresivi. Incercati sa va pastrati cumpatul si sa nu va varsati nervii pe cei dragi voua pentru a nu regreta mai tarziu. Incepand cu 20 ianuarie viata voastra sentimentala va intra sub influenta Soarelui. Acest aspect va avantajeaza foarte mult, va face mai dinamici, mai atractivi. Nu este exclus ca va surprindeti iubitul/iubita cu o cina romantica, o scurta excursie, un mic cadou, ceva care sa va scoata din monotonie si sa ii arate cat de importanta este pentru voi. Tot Soarele ii face pe nativii Berbeci singuri mult mai sarmanti, mai inclinati spre flirt. Va fi vorba mai mult doar de tachinari sau aventuri de scurta durata dar traite la intensitate maxima.

 

Horoscop Berbec ianuarie 2015 - Cariera si bani

Si in ceea ce priveste cariera se anunta perspective destul de bune in luna ianuarie 2015 pentru Berbeci. Munca voastra si dedicarea din ultimii ani va fi in sfarsit remarcata si recompensata. Vorbim fie despre o avansare, fie despre o crestere a veniturilor. Veti reusi sa va impuneti ideile cu multa diplomatie si tact. Bazati-va pe fortele si capacitatea voastra de munca si decizie si mai putin pe ajutor din partea colegilor. Influenta planetei Saturn va fi una benefica. In partea a doua a lunii viata profesionala va sta sub impactul lui Mercur. Asta va confera forta, energie, acuitate dar si o doza mare de impulsivitate. In special, in ceea ce priveste partea financiara va sfatuim sa fiti precauti si sa nu va hazardati in tot felul de speculatii financiare sau alte „oportunitati” oricat de tentante ar parea acestea la prima vedere. Si cei care au afaceri personale trebuie sa fie mai vigilenti si foarte atenti atunci cand iau o decizie de business sau cand semneaza ceva.

 

Horoscop Berbec ianuarie 2015 - Sanatate

Veti incepe in mare forma anul 2015. Aveti o energie inepuizabila, alergati de colo-colo, va implicati in viata de familie, la locul de munca. Starea de sanatate va fi una buna. Spre mijlocul lunii pare ca „bateria” incepe sa se mai descarce. Va veti simti mai obositi si mai recalcitranti. Este posibil sa apara si anumite afectiuni musculare sau reumatismale. Incercati sa va echilibrati cat de cat stilul de viata. Ati putea incepe sa faceti mai multa miscare si sport. Va va ajuta sa va eliberati de energiile negative, de gandurile negre si tonusul fizic va fi mult mai bun.

Puteti afla ce va prezic astrele pentru anul 2015: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate citind articolul Horoscop Berbec 2015.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: