Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec decembrie 2014

Vineri, 14 Noiembrie 2014 21:58

Horoscop Berbec decembrie 2014

 

Horoscop Berbec decembrie 2014Afla horoscop Berbec decembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2014 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Berbec decembrie 2014 - Dragoste

Se pare ca in luna decembrie 2014 mizati pe iubire si pasiune. In prima jumatate a lunii aveti mari sanse de reusita in plan sentimental. Daca sunteti intr-o relatie, veti avea parte de idealuri marete, posibilitate de evolutie in relatie alaturi de perechea dvs. Daca sunteti singuri, sansa va surade si puteti intalni pe cineva care va atrage atentia in mod deosebit, favorazand ceva frumos si chiar durabil. Viata personala se intrepatrunde cu cea profesionala si cea sociala, iar emotiile sunt mari si puternice. In a doua jumatate a lunii veti lua o decizie importanta, reusind sa transati anumite situatii.

 

Horoscop Berbec decembrie 2014 - Cariera si bani

In luna decembrie 2014 va bucurati de sansa si succes in planul carierei. Aveti parte de mari realizari profesionale mai ales in prima jumatate a lunii si manifestati un interes aparte spre studii, colaborari si calatorii de afaceri. Benefica e prezenta lui Venus in casa carierei Bebecului, iar Marte si Soare accentueaza traseul ascendent in cariera. Superiorii va vad cu ochi buni si dispuneti de recunostinta si apreciere din partea acestora. Nu in ultimul rand, trebuie sa mentionam influenta pozitiva manifestata prin prezenta planetei Saturn, ce duce spre implinire, satisfactie si expansiune in planul carierei. Financiar, lucrurile stau bine.

 

Horoscop Berbec decembrie 2014 - Sanatate

Se pare ca in luna decembrie 2014 sunteti intr-o forma excelenta. Dispuneti de forta si reusiti sa va canalizati energia spre ceea ce e important. Reusiti, intr-un final, sa scapati de stresul acumulat in ultima perioada, iar optimismul si increderea par sa prinda contur in viata dvs. Simtiti ca va reincarcati si reusiti sa vedeti lucrurile in culori calde si deschide. Incercati sa evitati excesele si evitati riscurile de orice fel, mai ales in preajma sarbatorilor. In acest fel, veti mentine echilibrul in viata dvs., adoptand un stil de viata sanatos.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: