Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn decembrie 2014

Marţi, 11 Noiembrie 2014 16:15

Horoscop Capricorn decembrie 2014

 

Horoscop Capricorn decembrie 2014Afla horoscop Capricorn decembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2014 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Capricorn decembrie 2014 - Dragoste

Inceputul lunii decembrie 2014 pe plan sentimental va fi destul de linistit si va sta sub influenta planetei Marte. Va fi o perioada benefica comunicarii si clarificarii anumitor situatii mai conflictuale. Pe data de 10 decembrie intra in scena iubirii planeta Venus si aduce in viata Capricornilor mai multa senzualitate, emotii puternice, manifestari afective. Este momentul in care si nativii Capricorn singuri isi pot intalni marea iubire. Spre finalul lunii planeta Uranus mai agita putin spiritele si va urma o perioada destul de agitata. Sfatul nostru ar fi acela sa incercati sa fti cat mai ponderati, diplomati si sa nu actionati la impuls. Profitati de momentele frumoase ale sarbatorilor de iarna si lasati clarificarea problemelor pentru mai tarziu cand tensiunea se va mai stinge.

 

Horoscop Capricorn decembrie 2014 - Cariera si bani

In luna decembrie 2015 va veti bucura de o siguranta materiala mult mai ridicata decat de obicei. Tranzitul lui Marte confera bune perspective pe plan financiar in principal in prima parte a lunii. Sunteti dispusi sa faceti sacrificii, sa munciti mai mult pentru a avansa in cariera sau pentru a demara o afacere personala. Este foarte posibil sa fiti pusi in situatia de a face fata unor sarcini noi de serviciu, sa va dezvoltati noi abilitati sau chiar sa incepeti cursuri de perfectionare sau reconversie profesioanala. Ultima decada a lunii decembrie va sta sub influenta lui Uranus. Uranus aduce schimbari neasteptate, impulsivitate, necesitatea luarii unor decizii rapide care pot avea impact pe termen mediu. Nu aruncati cu banii in stanga si in dreapta cuprinsi de febra cumparaturilor de iarna. Putina cumpatare este mai mult decat recomandata.

 

Horoscop Capricorn decembrie 2014 - Sanatate

Prezenta plantei Jupiter va va face in luna decembrie 2015 mai preocupati de partea spirituala a vietii. Veti avea un psihic destul de puternic si tonusul fizic va fi destul de bun. Veti dispune de energia necesara pentru a va implica in noi proiecte, pentru a fi alaturi de cei din familie sau de prieteni. Fiti putin mai atenti pe data de 15 decembrie cand trecerea planetei Marte aduce evenimente neasteptate.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: