Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator august 2014

Sâmbătă, 26 Iulie 2014 14:59

Horoscop Sagetator august 2014

 

Horoscop Sagetator august 2014Afla horoscop Sagetator august 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2014 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Sagetator august 2014 - Dragoste

Se pare ca veti primi vesti de departe ori veti avea parte de calatorii ce au implicatii sentimentale. In luna august 2014, distanta e parca centrul in jurul caruia vi se deruleaza viata relationala gratie prezentei lui Mercur si a lui Venus in casa cuplului Sagetatorului. Fie aveti parte de o relatie la distanta ori perechea dvs. se afla in deplasare, fie se infiripa o relatie cu cineva aflat la distanta. Dar nu e problema, lucrurile se rezolva de la sine, iar dragostea deschide noi orizonturi pe toate planurile. Important e faptul ca aveti pe cineva alaturi care sa sustine si va motiveaza.

 

Horoscop Sagetator august 2014 - Cariera si bani

Se anunta o luna plina de activitati, cu preferinta spre cele culturale si stiintifice, ce implica intelectul, caci Jupiter a intrat, chiar de luna trecuta, in casa mentalului superior. Cu siguranta resimtiti schimbarea. Fie doriti sa va exprimati profund intelectual, fie doriti sa va perfectionati si sa continuati studiile, fie sa va faceti remarcati si sa concepeti o lucrare, etc. Indiferent de caz, important e faptul ca sunteti privilegiati si veti reusi sa stabiliti usor relatii cu mediul universitar, stiintific si cultural. De asemenea, sunt favorizate calatoriile de afaceri si colaborarile la distanta. Financiar, ar fi bine sa fiti precauti deoarece pot sa apara blocaje si chiar pierderi.

 

Horoscop Sagetator august 2014 - Sanatate

In luna august 2014 nu par sa apara probleme din punct de vedere al starii de sanatate. Se pare ca sunteti sustinuti energetic gratie lui Jupiter, Uranus si a prezentei Soarelui. Aveti chef, debordati de energie, sunteti extrem de dinamici si nimic nu ma poate opri din actiune. Totusi, veti resimti o oarecare constrangere datorita lui Venus (stapana casei bolilor Sagetatorului) care va poate aduce intr-o pozitie de constrangere. Situatia devine si mai delicata cand Marte si Saturn se plaseaza intr-o zona problematica. Din aceasta cauza, ar fi bine sa fiti precauti, sa fiti cu ochii in patru, sa evitati excesele si riscurile. Asadar, adoptati un ritm de viata echilibrat.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: