Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator august 2014

Luni, 28 Iulie 2014 01:59

Horoscop Varsator august 2014

 

Horoscop Varsator august 2014Afla horoscop Varsator august 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2014 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Varsator august 2014 - Dragoste

Se pare ca luna august 2014 e plina de romantism si iubire. Pe de o parte, va bucurati de sansa si generozitatea oferita prin prezenta lui Jupiter care a intrat in casa cuplului Varsatorului. Pe de alta parte, va bucurati de prezenta irezistibila si fermecatoare a lui Mercur si Venus, precum si a Soarelui, ceea ce aduce energie, comunicare, fericire, sansa, implinire si armonie in viata de cuplu, cu precadere in a doua jumatate a lunii.

 

Horoscop Varsator august 2014 - Cariera si bani

Se pare ca sunteti prinsi in activitati din cele mai diverse in luna august 2014. Munciti eficient si reusiti sa va faceti remarcati. Sunteti ambitiosi, manifestati atitudini de lider de grup, aveti initiative si chiar reusiti sa puneti in aplicare multe idei. Nu in ultimul rand sunteti competitivi si combatanti. Va sustineti ideile destul de categoric si chiar sunteti nevoiti sa luati decizii rapide si ferme. Uneori manifestati un comportament haotic care s-ar putea sa nu fie pe placul tuturor, mai ales al sefilor. Aveti insa alaturi colaboratori si parteneri de valoare. Financiar, lucrurile stau bine.

 

Horoscop Varsator august 2014 - Sanatate

Luna august 2014 pare sa fie destul de activa prin diversitatea de activitati si multitudinea de intalniri. Ca urmare a acestor lucruri, cu siguranta veti simti o oarecare presiune si disconfort. Pur si simplu, aveti de luat decizii importante, trebuie sa va asumati responsabilitati si toate se resimt printr-o usoara destabilizare. Nu va panicati, insa, veti trece peste toate. Cu siguranta, aveti nevoie de sustinere morala, intelegere si afectiune. Cel mai bine va simtiti in preajma celor dragi si de aici va trageti energia, incarcandu-va bateriile.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: