Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion august 2014

Sâmbătă, 26 Iulie 2014 14:50

Horoscop Scorpion august 2014

 

Horoscop Scorpion august 2014Afla horoscop Scorpion august 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2014 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Scorpion august 2014 - Dragoste

Se anunta o luna august 2014 plina de romantism si benefica pe plan relational si sentimental. Va bucurati de prezenta lui Jupiter si a lui Neptun, ceea ce aduce veselie si armonie in viata de cuplu. Nu trebuie neglijata prezenta lui Venus care, de aceasta data, aduce posibile neintelegeri si complicatii la inceput de luna. Din aceasta cauza sunteti pusi in situatia de a lua decizii rapide si ferme. Dupa aceasta, lucrurile revin la normal. Sunt favorizate calatoriile si deplasarile romantice, sunteti atrasi de activitatile spirituale si culturale, iar dupa jumatatea lunii veti avea parte de un eveniment fericit.

 

Horoscop Scorpion august 2014 - Cariera si bani

Se anunta o luna august 2014 plina de activitati. Aveti energie, aveti idei si sunteti motivati, mai ales ca scapati de prezenta lui Marte, care v-a cam incomodat in ultima perioada. Va bucurati de prezenta lui Jupiter in casa carierei Scorpionului, caruia i se alatura Soarele, Mercur si Venus. Ce poate fi mai bun de atat? E o configuratie splendida ce aduce doar sansa, noroc, colaborari, asocieri, prestigiu s.a.m.d. Evident, finaciar lucrurile stau bine.

 

Horoscop Scorpion august 2014 - Sanatate

Ochii in patru pentru luna august 2014 in ceea ce priveste starea de sanatate. Aveti succes in plan relational si in cariera, insa nu va neglijati, mai ales ca Marte-Saturn in conjunctie va pot crea unele probleme. Nu exagerati, fiti cumpatati si evitati excesele, ascultati-va organismul si luati masuri la orice semnal. Acordati timp pentru relaxare si odihna, iesiti la plimbari si in aer liber, faceti miscare si nu fortati lucrurile.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: