Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu august 2014

Joi, 24 Iulie 2014 01:04

Horoscop Leu august 2014

 

Horoscop Leu august 2014Afla horoscop Leu august 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2014 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Leu august 2014 - Dragoste

Beneficiati de prezenta lui Jupiter, iar acest lucru va avantajeaza. Aveti mari sanse de succes, sunteti optimisti, increzatori, plini de energie, iradiati de fericire si dispuneti de forta si tendinta spre aventura. In aceasta situatie veti fi circa 1 an (august 2014 – august 2015), ceea ce e bine. In viata de cuplu aveti parte de armonie si pasiune. Daca sunteti singuri, aveti posibilitatea sa va intalniti perechea. Mai mult de atat, prezenta lui Venus in zodia Leului e datatoare de senzualitate si noroc in dragoste. 

 

Horoscop Leu august 2014 - Cariera si bani

Prezenta lui Jupiter in zodia Leu aduce beneficii si in cariera in august 2014. Apar oportunitati fantastice de reusita in munca si afaceri, colaborati foarte bine cu ceilalti si ajungeti la asocieri favorabile dvs. Reusiti sa va faceti remarcati prin activitatea desfasurata, asa ca ar fi bine sa va asteptati la cresterea prestigiului si intarirea pozitiei si autoritatii la locul de munca. Deveniti tot mai populari, socializati mult si ajungeti sa va mariti cercul de cunostinte. Financiar, lucurile stau bine. 

 

Horoscop Leu august 2014 - Sanatate

Debordati de energie si sunteti in stare de orice pe toata perioada lunii august 2014. Stati bine chiar si din punct de vedere psihic, ceea ce va face senzationali. Sunteti entuziasti, pusi pe glume si buna-dispozitie. Totusi, problemele nu va ocolesc, astfel ca pot sa apara unele nelinisti si ingrijorari pentru familie, parinti, casa ori proprietati. Nu va ingrijorati, veti trece cu brio peste toate caci Jupiter va sare in ajutor. Totusi, nu exagerati. Menajati-va, evitati excesele si evitati situatiile tensionate, provocatoare de stres.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: