Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac octombrie 2014

Miercuri, 17 Septembrie 2014 19:53

Horoscop Rac octombrie 2014

 

Horoscop Rac octombrie 2014Afla horoscop Rac octombrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2014 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Rac octombrie 2014 - Dragoste

In luna octombrie 2014 mai mult ca niciodata in acest an nativii Rac vor simti nevoia de protectie, romantism, tandrete, suport si afectiune din partea partenerului. Va veti focusa mai mult atentia asupra familiei si prietenilor apropiati. Prezenta planetei Venus va aduce un soi de echilibru, de stare de bine in ceea ce priveste viata de cuplu. Daca va doriti sa faceti anumite reamenjari in casa sau chiar sa va schimbati domiciliul acesta ar fi un moment prielnic. Nativii Rac care nu sunt casatoriti dar au o relatie este foarte posibil sa decida sa se mute impreuna. Racii singuri vor avea si ei parte de o viata sociala destul de animata si este posibil sa intalneasca pe cineva. Oricum, daca nu apare cineva, nu deznadajduiti. Aveti acum ocazia sa va puneti ordine in ganduri si sa faceti pace cu trecutul. In acest fel, in momentul in care cineva va aparea in viata voastra veti putea porni la drum fara a mai privi inapoi.  

 

Horoscop Rac octombrie 2014 - Cariera si bani

In ceea ce priveste cariera, in octombrie 2014 pentru nativii Rac se anunta vremuri foarte bune. Influenta conjugata a planetelor Marte, Jupiter si Uranus va ofera motivatia pentru a va autoperfectiona, pentru a va dori mai mult si pentru a avansa. Si astrele sunt de partea dumneavoastra! Cu siguranta munca voastra temeinica si bine facuta nu va fi trecuta cu vederea de superiori. Va veti simti foarte apreciati si de catre coechipierii vostri. Va fi o luna plina, veti fi pusi in situatia de a lua decizii rapide, de a face fata unor urgente. Si din punct de vedere material veti sta destul de bine. Este posibil sa apara anumite castiguri neasteptate.

 

Horoscop Rac octombrie 2014 - Sanatate

Octombrie 2014 poate fi o luna in care sa va aplecati si sa acordati o mai mare atentie starii de sanatate. Daca suferiti de anumite afectiuni cronice acesta poate fi momentul in care sa gasesti solutii de ameliorare a acestora. De asemenea, poate fi perioada prielnica in care sa va decideti sa va schimbati modul de viata. Abordand un stil de viata echilibrat veti reusi sa treceti cu bine peste toate eventualele mici probleme de sanatate.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: