Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac august 2014

Joi, 24 Iulie 2014 01:02

Horoscop Rac august 2014

 

Horoscop Rac august 2014Afla horoscop Rac august 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2014 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Rac august 2014 - Dragoste

Totul parca revine la normal dupa o perioada indelungata in care Jupiter a intarit spiritul aventurier. Astfel, in prima parte a lunii august 2014 isi face prezenta Venus, ceea ce aduce buna-dispozitie, afectivitate, armonie, intelegere si distractie in viata de cuplu si viata sociala. Spre finalul lunii lucrurile se schimba putin deoarece isi face aparitia Saturn. Va fi o perioada mai intensa in trairi, cu posibilitati spre incidente, conflicte si discutii in contradictoriu.

 

Horoscop Rac august 2014 - Cariera si bani

Se anunta o perioada mai lunga de timp (circa 1 an de zile) benefica si prospera fiindca Jupiter intrata in casa banilor Racului. Mai mult de atat, veti fi ghidat la sigur prin prezenta Soarelui si a planetelor Mercur si Venus. Apar sanse favorabile de crestere a veniturilor, apar noi surse de venit, castigurile se inmultesc si nu duceti lipsa de cadouri. In paralel, creste tendinta spre cheltuiala. Fiti, totusi, temperati. La locul de munca apar sanse de promovare ori e posibil sa aveti parte de noi oportunitati si colaborari de afaceri.

 

Horoscop Rac august 2014 - Sanatate

Se pare ca sunteti in forma maxima in august 2014. Sunteti rezistenti la efort, iar psihic sunteti bine. Daca sunteti pasionat de sport, chiar ati putea atinge performante deosebite in acest domeniu. Incercati sa acordati timp pentru relaxare si miscare, faceti sport, plimbati-va in aer liber. Totusi, nu exagerati cu munca, chiar daca dispuneti de energie. Menajati-va si adoptati un ritm echilibrat de viata, astfel incat sa evitati eventualele probleme.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: