Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti august 2014

Luni, 28 Iulie 2014 02:01

Horoscop Pesti august 2014

 

Horoscop Pesti august 2014Afla horoscop Pesti august 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2014 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Pesti august 2014 - Dragoste

Se anunta o luna august 2014 extrem de senzuala pentru viata de cuplu. Va bucurati de prezenta lui Venus ce aduce romantism, sansa, satisfactie, pasiune si chiar aventura. Acum aveti sansa sa intalniti marea dragoste, daca nu cumva ati intalnit-o pana acum. Posibil ca iubirea sa aiba legatura si cu munca. In orice caz, va place sa va distrati, socializati mult, iesiti si petreceti in societate. In a doua jumatate a lunii deveniti mai rationali, optimisti si echilibrati.

 

Horoscop Pesti august 2014 - Cariera si bani

Daca sunteti la munca si nu in concediu, cu siguranta veti obtine succesul in aceasta luna august 2014. Munciti eficient si veti avea parte de mari satisfactii profesionale. Va remarcati prin energie, putere de decizie, spirit de initiativa, control si echilibru in activitate. Aveti sansa sa fiti remarcati si veti avea parte de unele evenimente in care sunteti figura principala. Relatiile cu partenerii, colegii, colaboratorii si sefii sunt extrem de bune. In orice caz, in aceasta luna reusiti sa imbinati utilul cu placutul intr-un mod inedit si armonios, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

 

Horoscop Pesti august 2014 - Sanatate

August 2014 pare sa fie o luna activa si acest lucru il veti resimti pe plan fizic. Pentru a evita eventualele probleme ar fi bine sa nu exagerati, sa evitati excesele si sa acordati atentie asupra starii dvs. de sanatate. Fiti precauti si acordati mai multa atentie asupra propriei persoane. Nu ar strica sa faceti niste vizite la medic, sa efectuati cateva controale medicale si chiar sa urmati unele tratamente ori proceduri terapeutice. Toate acestea vor avea un efect pozitiv asupra dvs. Mare atentie si la igiena. Fiti mai echilibrati si adoptati un stil de viata cat mai sanatos, fara sa cadeti prada tentatiilor.   


Related news items:
Newer news items:
Older news items: