Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu februarie 2015

Miercuri, 21 Ianuarie 2015 01:23

Horoscop Leu februarie 2015

 

Horoscop Leu februarie 2015Afla horoscop Leu februarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2015 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Leu februarie 2015 - Dragoste

In luna februarie 2015 accentul cade pe deschidere si comunicare in viata sentimentala. Foarte des au loc discutii, mesaje, dezbateri, pe diverse teme, gratie influentei majore survenite din partea planetei Mercur retrograd. Unele subiecte sunt importante, iar altele cauta lamurire, innoire, clarificare, reorganizare s.a.m.d. Se pare ca in aceasta luna aveti tendinta de a analiza totul intr-un mod destul de aprofundat. Va faceti prea multe griji si pretindeti destul de multe lucruri.  Un impact puternic in viata de cuplu survine din partea prietenilor si din perspectiva financiara.

 

Horoscop Leu februarie 2015 - Cariera si bani

Se anunta o perioada destul de acerba in planul carierei deoarece vorbim despre colaborare, munca in echipa, proiecte de grup, relatii cu clientii, cooperare, consiliere, etc. Totul graviteaza in jurul colaborarii si interactiunii, uneori duse pana la extrem: rivalitate si concurenta. Preocuparea principala o reprezinta banii, fiind factorul de mobilizare si initiativa, motorul care porneste aliantele si discutiile. E posibil sa faceti unele investitii, achizitii, imprumuturi. Totusi, fiti realisti si analizati bine lucrurile inainte de a actiona, daca doriti sa iesiti in castig.

 

Horoscop Leu februarie 2015 - Sanatate

In luna februarie 2015 dispuneti de foarte multa energie. Va simtiti in centrul atentiei si reusiti sa ma mobiliati extraordinar de bine gratie prezentei planetei Jupiter in Leu. Benefiicile survin si din formarea celor doua careuri (Pluto-Uranus; Saturn-Neptun). Totusi, nu trebuie sa exagerati. Deci, prudenta si echilibru in tot ceea ce faceti, chiar daca simtiti ca acum puteti muta chiar si muntii din loc. Fiti cumpatati si modesti. Fiti mai grijulii cu dvs. mai ales in a doua jumatate a lunii.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: