Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec 2013

Marţi, 11 Septembrie 2012 04:00

Horoscop Berbec 2013

 

Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2013 pentru zodia Berbec: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Berbec - Caracteristici generale 2013

Anul 2013 se anunta pentru Berbeci ca un an al schimbarilor, un an in care veti gasi resursele necesare pentru a va bucura din plin de viata. Vestea buna pentru cei nascuti in zodia Berbec, pentru anul 2013, este aceea ca ei vor scapa de o serie de restrictii si limite pe care le-au simtit in ultimii 3 ani, ca urmare a tranzitului planetei Saturn prin casa casatoriei si parteneriatelor. Foarte speciala este conjunctura lui Uranus si a lui Jupiter. Prezenta lui Uranus va va face mai comunicativ si mai sociabil. Veti atrage in jurul vostru oamenii ca un magnet. Tranzitul lui Jupiter prin Gemeni si Rac va favoriza calatoriile si posibilitatea de finalizare cu succes a studiilor, precum si o viata familiara excelenta. Pozitionarea planetei Soare in 2013 va determina gasirea unui echilibru intre viata profesioanala si cea personala. Pe de alta parte, tranzitul lui Saturn prin Scorpion, pe parcursul intregului an 2013, franeaza evolutiile referitoare la mosteniri, afaceri sau castiguri la jocurile de noroc. Astfel, Berbecilor le este recomandat sa se concentreze asupra locului de munca pe care il au si sa se implice total, salariul de aici fiind principala sursa de venit pentru ei.

 

Horoscop Berbec - Dragoste 2013

Din punct de vedere sentimental, anul 2013 nu se anunta unul spectacular, cu schimbari radicale pentru Berbeci. 2013 este primul an, dupa o perioada de aproximativ 3 ani, in care nu veti avea nici o planeta importanta in casa iubirii, casatoriei si parteneriatelor. Prezenta planetei Saturn in casa relatiilor pana in octombrie 2012 a pus relatiile Berbecilor la o serie de teste si incercari. Lectiile pe care le-ati invatat, ca urmare a acestor incercari, au pus bazele unui fundament stabil pentru relatia voastra. Daca sunteti casatoriti, casnicia voastra va fi mult mai trainica si mai solida. Zona casatoriei va beneficia de perioade mai favorabile in special in a doua parte a anului 2013. Cel mai relevant tranzit va fi cel al lui Venus in Balanta, in perioada 16 august - 11 septembrie, care va marca un interval plin de dragoste, romantism si aventura alaturi de partenerul vostru. Pentru cei singuri, tranzitul lui Venus aduce posibilitatea de a intalni o persoana de care sa va indragostiti. Insa, abia in 2014 veti avea parte de un tranzit cu adevarat semnificativ si remarcabil pe casa iubirii.

 

Horoscop Berbec - Cariera 2013

Prezenta planetei Pluto pe casa carierei va determina ca anul 2013 sa fie unul plin de suisuri si coborasuri. Va veti confrunta cu perioade in care veti dori sa faceti o schimbare radicala in viata voastra profesionala si sa alegeti un alt fagas. Incercati sa actionati cu prudenta si sa nu luati decizii pripite pe care le-ati putea regreta ulterior. Pluto in conjunctura cu Uranus va crea o atmosfera mai tensionata, veti fi tentati sa recurgeti la gesturi si reactii necontrolate. Fiti insa atenti cu modul in care va comportati in special in lunile mai, octombrie si noiembrie cand se anunta perioade mai incordate. De conjuncturi mai favorabile pe plan profesional veti avea parte in perioada 9 ianuarie - 2 februarie, 22 iulie - 16 august, 23 august - 29 septembrie, 5 noiembrie - 29 decembrie. Sfatul nostru ar fi sa incercati sa va ponderati si sa nu va puneti in pericol slujba pe care o aveti.

 

Horoscop Berbec - Bani 2013

Pe plan financiar, anul 2013 nu se anunta unul prea favorabil. Berbecii vor fi influentati de tranzitul lui Saturn prin semnul Scorpionului, ceea ce va declansa o multitudine de limitari si obstacole. Afacerile nu vor merge prea bine, nu se intrevad sanse de a mosteni ceva, nu se prevad alte surse suplimentare de venit si nici sanse de a castiga la jocurile de noroc. Asadar, focusati-va energia pentru a excela la locul de munca, salariul fiind cea mai importanta sursa de venit in 2013. Dati dovada de prudenta si cumpatare in administrarea banilor pe care ii aveti.

 

Horoscop Berbec - Sanatate 2013

In comparatie cu anul 2012, noul an va fi unul mai linistit pentru Berbeci. In general, va veti bucura de o stare a sanatatii destul de buna. Aveti insa grija sa nu exagerati cu consumul de alcool, tutun sau stupefiante. Incercati sa abordati un stil de viata cat mai sanatos. Fiti precauti in ceea ce priveste excesele alimentare. Eventualele mici probleme vor fi cele de natura respiratorie sau diferite tipuri de alergii.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: