Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion februarie 2015

Sâmbătă, 24 Ianuarie 2015 01:30

Horoscop Scorpion februarie 2015

 

Horoscop Scorpion februarie 2015Afla horoscop Scorpion februarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2015 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Scorpion februarie 2015 - Dragoste

Luna februarie 2015 pare sa fie perioada optima pentru distractie, aventura si pasiune. Aveti energie si dispuneti de o pofta nebuna de viata, mai ales in prima jumatate a lunii, gratie influentelor survenite prin conjunctia Venus-Marte in casa pasiunii Scorpionului. Dispuneti de elan, farmec, indrazneala fiind plini de forta si putere. Iubiti fara nicio rezerva si chiar va aventurati in iubiri libere, fara obligatii, iubiri ce stau sub semnul pasiunii. Lucrurile se calmeaza spre final de luna, cand iese la iveala farmecul dvs. romantic, sarmant, dar totusi inselator, aflandu-va sub influenta data de conjuctia Soare-Neptun.  

 

Horoscop Scorpion februarie 2015 - Cariera si bani

In luna februarie 2015 se pare ca reusiti sa va faceti remarcati la locul de munca, iar financiar lucrurile prospera. Evident, in ajutor va sar planetele Jupiter, Uranus si Saturn. Se anunta venituri consistente, dar si munca si activitatile desfasurate sunt pe masura. Posibil sa fiti extrem de aglomerati si stresati cu aceste aspecte, dar va place provocarea si initiativa, astfel ca nu va dati la o parte de la nicio activitate si actiune. E timpul pentru schimbare, modernizare, iar sansa va surade. Daca aveti obiective clar stabilite nimic nu va sta in cale spre atingerea acestora.  

 

Horoscop Scorpion februarie 2015 - Sanatate

Februarie 2015 va prinde intr-o forma buna din punct de vedere al starii de sanatate. Se pare ca aveti energie si pofta de actiune. Stiti precis ce doriti sa faceti, dispuneti de elan si adrenalina din belsug, astfel ca va mobilizati si va manifestati prin reactii precise si rapide. Totusi, nu trebuie sa exagerati, deoarece presiunea e mare, iar tensiunea se acumuleaza, astfel ca spre final de luna pot interveni tot soiul de “piedici”. Posibil sa aveti stari inexplicabile de iritare nervoasa si chiar pot surveni unele accidentari, inflamatii ori infectii. Deci, atentie si nu va suprasolicitati!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: