Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator iulie 2013

Luni, 01 Iulie 2013 13:56

Horoscop Varsator iulie 2013

Aflati ce prezic astrele si horoscopul pentru zodia Varsator in iulie 2013: caracteristici generale, dragoste si viata sociala, cariera si bani.

Horoscop Varsator iulie 2013 - Caracteristici generale

Nativii Varsator vor avea in luna iulie 2013 o mare disponibilitate sentimentala si afectiva. Vor avea un farmec aparte si vor degaja o energie pozitiva care nu va trece neobservata. Venus, planeta iubirii va face ca relatia de cuplu sa fie in prim planul preocoparilor Varsatorilor. In aceasta luna este momentul sa rezolvati problemele si sa va intariti relatia. Si cu prietenii si colegii veti beneficia de o relatie privilegiata si unii dintre ei vor putea face posibila chiar si o ascensiune pe plan profesional.

 

La locul de munca veti fi destul de solicitati si va trebui sa faceti fata unor sarcini suplimentare. In acest moment ar fi posibil si sa demonstrati ca sunteti o persoana capabila care are toate abilitatile necesare pentru a fi o persoana cheie la locul de munca.

Aveti grija insa la calatorii este o luna in care din pacate sunteti mai predispusi la accidente.

Horoscop Varsator iulie 2013 - Dragostea si viata sociala

Luna iulie 2013 aduce o luna fericita pe plan sentimental. Veti reusi sa fiti foarte conectati si sa duceti relatie la un nou nivel de comunicare si intelegere. Va fi o perioada incarcata de tandrete, romantism si senzualitate. Este momentul in care veti reusi sa clarificati anumite aspecte problematice ale relatiei. Daca pana acum erati certati cu persoana iubita data de 22 iulie si prezenta planetei Venus aduce un moment foarte prielnic impacarilor. Veti reusi sa restabiliti responsabilitatile in cuplu. Cei care au copii se vor bucura alaturi de ei de toate momentele frumoase ale verii. Si cei singuri pot intalni persoana la care visau si alaturi de care sa construiasca o relatie pe termen lung.

Horoscop Varsator iulie 2013 - Bani si cariera

Pe plan profesional se anunta o perioada incarcata. Veti fi pusi in situatia de a face fata unor sarcini suplimentare. Energia si determinarea voastra va vor ajuta insa sa faceti fata acestora. Este si momentul sa demonstrati ca sunteti o persoana foarte capabila si sa avansati in cariera. Pe plan finaciar planeta Jupiter va vine in ajutor si aspectele pe care acesta le formeaza vor favoriza oportunitatea de a primi anumite sume de bani din surse neaspteptate.


Newer news items:
Older news items: