Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator februarie 2015

Joi, 15 Ianuarie 2015 19:36

Horoscop Varsator februarie 2015

 

Horoscop Varsator februarie 2015Afla horoscop Varsator februarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2015 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Varsator februarie 2015 - Dragoste

Planul sentimental pentru Varsatori sta in luna februarie 2015 sub influenta plantetei Jupiter. Acest aspect astral va face mult mai dornici de afectiune, simtiti nevoia de a fi apreciati, iubiti, de a fi inconjurat de cei dragi. Data de 4 februarie va fi una foarte speciala pentru unii Varsatori. Partenerul de viata va va surprinde in modul cel mai placut cu putinta. Cei singuri au mari sanse sa intalneasca pe cineva. In a doua saptamana, gratie prezentei Soarelui veti radia. Chiar si fara voia voastra veti fi in centrul atentiei. A doua decada a lunii sta sub semnul comunicarii. Veti reusi prin sinceritate si nonsalanta sa recastigati iubirea si atentia iubitului/iubitei. Daca sunteti indragostit de cineva si nu ati avut curajul sa-i spuneti pana acum, finalul lui februarie poate fi un moment potrivit pentru a va face cunoscute sentimentele.

 

Horoscop Varsator februarie 2015 - Cariera si bani

Ambitia va fi trasatura caracteristica a Varsatorilor in luna februarie 2015. Veti avea capacitatea de a relationa foarte bine cu cei din jur, de a stii sa va promovati interesele, de a fi perceput intr-o modalitate pozitiva. Marte este planeta care va da imboldul de a fi mai bataiosi si mai indrazneti decat de obicei. Conjunctura formata de Soare cu Uranus pe 2 februarie va face ca in aceasta zi pur si simplu sa straluciti. Poate fi o zi in care sa rezolvati multe din problemele cu care va confruntati, cand veti intalni oameni dispusi sa va ajute.  Primele 2 saptamani ale lunii vor fi destul de solicitante insa veti reusi sa va focusati doar pe lucrurile cu adevarat importante. Prezenta Lunei pline incepand cu 19 februarie schimba cadenta in viata voastra. Poate fi momentul in care sa decideti sa faceti o schimbare majora in viata voastra chiar si pe plan profesional. Finalul lunii va gaseste sub influenta lui Venus, ceea ce va face mai diplomati, mai dispusi la compromisuri. Este un moment bun pentru cei care vor sa initieze contracte sau afaceri noi. Si bani mai multi pot aparea in aceasta perioada.

 

Horoscop Varsator februarie 2015 - Sanatate

In ceea ce priveste sanatatea avem vesti bune. Nu se anunta mari probleme in conditiile in care veti reusi sa va creati un echilibru intre munca si relaxare. In prima parte a lunii va trebui sa depuneti cateva eforturi pentru a va capacita la locul de munca, incepand insa din 18 februarie veti fi in forma maxima, plini de energie si cu un moral foarte bun.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: