Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur februarie 2015

Duminică, 18 Ianuarie 2015 01:24

Horoscop Taur februarie 2015

 

Horoscop Taur februarie 2015Afla horoscop Taur februarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2015 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Taur februarie 2015 - Dragoste

Februarie 2015 pare sa fie extrem de romantica mai ales in prima jumatate a lunii. Beneficiati de prezenta favorabila a planetelor Marte si Venus, ceea ce aduce senzualitate, placere, entuziasm, placere si armonie. Bineinteles, va place sa socializati mult si preferati compania celorlalti. Participati la evenimente, iesiti in societate si petreceti impreuna cu perechea dvs. insotiti de prieteni. Spre sfarsitul lunii, lucrurile se schimba si va simtiti parca stingheri. Sunteti mult mai retrasi si manifestati preferinta spre singuratate si insatisfactie. Adoptand o astfel de pozitie, nu este exclus sa aveti o supriza neplacuta in plan sentimental.

 

Horoscop Taur februarie 2015 - Cariera si bani

Se pare ca in luna februarie 2015 nativii Taur sunt favorizati in planul carierei gratie prezentei Soarelui. Astfel, va remarcati prin ideile personale si prin activitatile derulate, de aici ascensiunea si afirmarea. Evident, reusiti sa va impuneti si sa ajungeti in centrul atentiei, atragand admiratie, apreciere si recunostinta din partea celorlalti. De asemenea, beneficiati de prezenta planetelor Venus si Mercur, ceea ce stimuleaza munca in echipa, popularitatea si sustinerea din partea celor din jur. Financiar, lucrurile stau bine. Mai ales in ultima parte a lunii, atentia dvs. e centrata spre afaceri, tranzactii si investitii de succes. Pe tot parcursul lunii actiunile intreprinse converg spre activitati profitabile si consolidarea pozitiei.

 

Horoscop Taur februarie 2015 - Sanatate

In luna februarie 2015 nativii Taur se bucura de o stare de sanatate buna. Mai ales in prima jumatate a lunii va manifestati activ si dispuneti de energie. Adoptand un stil de viata activ, uneori in graba, e evident ca ajungeti si la neglijenta, manifestand tendinte spre exces si risc. Evident, consecintele se cunosc. Doar cu o mare doza de noroc reusiti sa fiti feriti de complicatiile ce decurg din acest stil de viata. Bine ar fi sa va temperati, sa adoptati un stil echilibrat de viata, sa mancati sanatos, sa va odihniti si sa faceti miscare, sa acordati timp pentru relaxare. Spre finalul lunii sunt posibile crize, accidente si chiar unele episoade neasteptate si neplacute.


Newer news items:
Older news items: