Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara februarie 2015

Joi, 22 Ianuarie 2015 01:34

Horoscop Fecioara februarie 2015

 

Horoscop Fecioara februarie 2015Afla horoscop Fecioara februarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2015 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Fecioara februarie 2015 - Dragoste

Luna februarie 2015 pare extrem de intensa pe plan sentimental pentru nativii Fecioara. Evident, beneficiati de prezenta favorabila a planetelor Marte si Venus in casa cuplului Fecioarei si a planetei Jupiter aflat in trigon cu Uranus. Prima jumatate a lunii este plina de emotie, nu va puteti stapani sentimentele, le exteriorizati permanent. Si pentru nativii Fecioara singuri aceasta perioada este foarte bine aspectata. Totul sta sub semnul pasiunii si a instinctului, nu pe ratiune si prudenta. Romantismul se manifesta activ pe toata durata lunii, iar spre final inclina spre farmec si perfectiune.

 

Horoscop Fecioara februarie 2015 - Cariera si bani

Se pare ca in luna februarie 2015 sunteti extrem de cooperanti. Sunteti activi, va place sa va implicati in orice activitate. Comunicati mult, lucrati eficient si apreciati mai ales munca in echipa. Interactionati cu acestia, colaborati eficient si stabiliti contacte si parteneriate noi. De asemenea, e posibil sa reluati proiecte mai vechi. Avand Soarele si planeta Mercur in casa muncii Fecioarei, lucrurile decurg bine. Reusiti sa va remarcati la locul de munca si chiar vi se atribuie misiuni importante. Categoric, va place ceea ce face si nimic nu va sta in cale. Financiar, lucrurile stau bine, desi, nu sunteti prea strangatori. Castigati bine, dar cheltuiti pe masura. In ultima saptamana a lunii ar fi bine sa fiti prudenti, sa analizati bine ce faceti, deoarece pot interveni riscuri.

 

Horoscop Fecioara februarie 2015 - Sanatate

In februarie 2015 incepeti sa acordati atentie asupra starii personale de sanatate. Pot sa apara unele probleme noi sau pot sa reapara unele mai vechi. Dar, nu e cazul sa va ingrijorati. Sunt probleme de rutina, la care gasiti solutii si cai de rezolvare, mai ales in a doua jumatate a lunii. Acum sunteti decisi sa va modificati stilul de viata, sa acordati atentie spre ingrijirea corporala, infatisare vestimentatie. De asemenea, va relaxati si faceti miscare.  


Related news items:
Newer news items:
Older news items: