Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn aprilie 2014

Sâmbătă, 29 Martie 2014 14:03

Horoscop Capricorn aprilie 2014

 

Horoscop Capricorn aprilie 2014Afla horoscop Capricorn aprilie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2014 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Capricorn aprilie 2014 - Dragoste

Se anunta realizari parteneriale deosebite in aceasta luna gratie trigonului Venus-Jupiter. Viata de cuplu este animata, comunicati usor, se exprimati lejer sentimentele si iubirea. Relatia de cuplu, iesirile in doi, plimbarile in doi, calatoriile scurte dau farmec si va binedispun. De asemenea, e posibil sa faceti cunostinta cu cineva care ar putea inseamna ceva pentru dvs. Posibil sa va pomeniti chiar cu mai multe oferte, care de care mai tentante. Asadar, atentie ce alegeti ...

 

Horoscop Capricorn aprilie 2014 - Cariera si bani

In luna aprilie 2014 in planul carierei sunteti manati prin puternica dorinta de afirmare. Simtiti nevoia sa va impuneti si chiar puteti avea mici dispute si confruntari cu autoritatile sau sefii dvs. Incercati, totusi, sa fiti rationali si sa va urmariti interesele intr-un mod cat mai calculat, strategic, astfel incat sa nu dati gres. Nu actionati impulsiv. Mizati pe comunicare, cooperare, asociere de forte, faceti schimburi de idei si experiente. Aveti sansa sa intalniti oameni influente care va pot ajuta. De asemenea, exista sansa sa incheiati un contract avantajos care sa duca la o crestere substantiala a veniturilor.

 

Horoscop Capricorn aprilie 2014 - Sanatate

De cateva luni de zile ati fost intr-o lupta continua, iar stresul si tensiunile s-au acumulat, tinandu-va permanent in priza. Incepand cu aceasta luna, lucrurile revin pe fagas normal, asa ca ar fi bine sa va relaxati, sa va calmati astfel incat sa va reveniti si sa dati randament maxim. Putin probabil sa apara probleme de sanatate, dar nu delasati lucrurile. Aveti mare grija deoarece, dupa aceste luni intense, exista inca predispozitii spre nervozitate si risc de accidentari.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: