Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator aprilie 2014

Duminică, 30 Martie 2014 11:37

Horoscop Varsator aprilie 2014

 

Horoscop Varsator aprilie 2014Afla horoscop Varsator aprilie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2014 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Varsator aprilie 2014 - Dragoste

Sunteti sub protectia lui Venus doar pana pe 5 aprilie 2014. Profitati de acest fapt, creati momente de armonie, fiti inventivi. Va ajuta si prezenta Soarelui in conjunctie cu Uranus. Vraja se rupe insa la aceasta data, iar romantismul paleste, lasand loc unor atitudini pragmatice si serioase. In a doua si a treia saptamana a lunii se pot isca chiar incidente si conflicte, caci opozitia Soare-Marte nu va favorizeaza, din contra, va intinde nervii la maxim, va starnesc si incing spiritele. Spre final de luna lucrurile se mai calmeaza, totul devine mult mai intim, iar eclipsa din 29 aprilie poate anunta un eveniment neasteptat legat de casa si familie.

 

Horoscop Varsator aprilie 2014 - Cariera si bani

In luna aprilie 2014 puteti fi promovati. Se pare ca sunteti favorizati si propulsati profesional, iar tigonul Venus-Jupiter-Saturn leaga intre ele casa carierei, casa muncii si casa banilor. Mai mult de atat, triunghiul se formeaza in semne de apa, ceea ce indica bogatie, prosperitate si rodnicie. Asadar, asteptati-va la cresterea veniturilor ori diverse avantaje materiale. Oricum, vei avea succes si multe realizari profesionale. Satisfactiile sunt pe masura, demult asteptate, dupa o perioada mai lunga si densa, plina de eforturi si perseverenta. Lucrurile merg bine, insa fiti mai atenti la actiunile legate de studii, munca intelectuala, calatorii si colaborari la distanta.

 

Horoscop Varsator aprilie 2014 - Sanatate

Se anunta o luna plina, dar mare grija la calatorii si deplasari, la drum in general. Sunteti marcati si pot sa apara diverse opozitii. Accidentele ce pot sa survina sunt din cele mai diverse: de la accidente ce se pot produce la volan, mers cu blicicleta, dat pe role, pana la mersul pe jos si poate chiar in casa – pe scari, pardoseala, etc. Exista acest risc, nu inseamna ca se intampla, dar fiti vigilenti si foarte atenti. Tineti stresul si nervozitatea sub control, nu va agitati si luati lucrurile intr-o maniera de lucru mai usoara.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: