Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta aprilie 2014

Vineri, 28 Martie 2014 12:33

Horoscop Balanta aprilie 2014

 

Horoscop Balanta aprilie 2014Afla horoscop Balanta aprilie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2014 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Balanta aprilie 2014 - Dragoste

Se anunta o luna plina de aventura, armonie, sentimente si manifestari din cele mai diverse. Puteti sa aveti parte de evenimente iesite din comun, rasturnari de situatie sau incidente. Emotiile sunt intense, ceea ce poate aduce in viata dvs. tensiuni. Incercati sa dati frau liber impulsivitatii si nu ar strica sa cantariti bine posibilele consecinte ale actelor si atitudinilor dvs. Experimentati noutatile alaturi de perechea dvs., bucurati-va impreuna, uniti-va energiile in urmarirea si atingerea unor scopuri comune.

 

Horoscop Balanta aprilie 2014 - Cariera si bani

Luna aprilie 2014 parca aduce lucrurile intr-o stare de normalitate. Desi Marte este retrograd, reusiti sa va inventariati restantele si sa va organizati eficient activitatea in vederea rezolvarii lor. De asemenea, reveniti la proiecte mai vechi, le analizati, iar daca merita, chiar le reluati. Bine ar fi sa va reevaluati activitatea si sa va stabiliti prioritatile. Nu uitati ca trebuie sa adoptati un stil de lucru ordonat pentru eficienta si eficacitate. In privinta colaborarilor si asocierilor, mare atentie, tratati lucrurile cu rabdare, calm si tact. Posibil sa vi se propuna ceva nou, la care chiar nu va asteptati.

 

Horoscop Balanta aprilie 2014 - Sanatate

In aceasta luna sunteti extrem de expusi la stres. Asadar, atentie marita si precautie. Indiferent de oportunitatile si propunerile ce apar, indiferent de urgentele aparute, incercati sa nu exagerati si nu va neglijati sanatatea. Stabiliti prioritatile, focalizati-va pe lucrurile importante, nu va incarcati cu activitati ce va suprasolicita la maxim. Poate ca ar fi cazul sa ii lasati pe altii sa se descurce singuri. Nu ar strica sa va menajati fortele si sa va canalizati energia doar spre lucruri de stricta necesitate.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: