Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur mai 2014

Vineri, 25 Aprilie 2014 14:02

Horoscop Taur mai 2014

 

Horoscop Taur mai 2014Afla horoscop Taur mai 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna mai 2014 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Taur mai 2014 - Dragoste

Luna mai 2014 aduce pentru nativii taur numeroase motive de satisfactii, desi nu promite mari impliniri pe plan sentimental. O influenta rece si restrictiva apare din partea lui Saturn. Beneficii nu apar nici din partea lui Marte, stapanul casei cuplului Taurilor, caci se afla intr-o situatie delicata. De asemenea, vesti bune nu aduce nici Venus, deoarece traverseaza o zona misterioasa, inchisa si introvertita. In majoritatea cazurilor, lucrurile se petrec la nivel mental, psihic, nicidecum faptic. Pot sa apara momente de singuratate, deceptie, renuntare, sacrificiu. Preferati sa va inchideti in sine si nu doriti sa va deschideti relational, evitand sa va exprimati sentimentele. In aceasta perioada par sa fie favorizate iubirile secrete, misterioase.

 

Horoscop Taur mai 2014 - Cariera si bani

Se pare ca Soarele reuseste sa va puna in valoare in planul carierei. Astfel, manifestati initiativa, dispuneti de putere de decizie, discerneti suficient de usor lucrurile, remarcati rapid ce e important si ce e superficial, focalizandu-va extrem de bine si eficient pe obiectivele de urmarit si scopul de realizat. Uneori, poate veti avea senzatia ca vi se pun piedici, ca cineva va tine in loc, ca trebuie sa faceti fata unor situatii urgente, chiar critice. Dar, prin perseverenta, rabdare si tenacitate reusiti sa gestionati situatia si veti invinge. In a doua jumatate a lunii mai 2014 veti traversa un moment de cotitura si schimbare, ce nu e prielnica. Parca se ridica o bariera, se produce un blocaj. Financiar, lucrurile stau bine.

 

Horoscop Taur mai 2014 - Sanatate

In aceasta luna pur si simplu radiati si aveti multa energie. Totusi, nu exagerati si tineti seama ca axa bolilor Taurului este inca destul de incarcata. Din aceasta cauza, ar fi bine sa va menajati si incercati sa tratati cu seriozitate orice problema de sanatate aparuta, orice afectiune ori indispozitie ivita. Pot sa para nesemnificative, insa pot provoca probleme serioase. In a doua jumatate a lunii mai 2014 veti gasi solutii medicale, in caz ca aveti nevoie de asa ceva. Oricum, nu uitati de odihna, relaxare, preacautie.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: