Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac aprilie 2014

Joi, 27 Martie 2014 13:15

Horoscop Rac aprilie 2014

 

Horoscop Rac aprilie 2014Afla horoscop Rac aprilie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2014 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Rac aprilie 2014 - Dragoste

Luna aprilie 2014 pare sa fie favorabila pentru viata de cuplu si relatiile de dragoste. De mare ajutor este Venus si Jupiter aflate intr-o configuratie benefica nativilor Rac. Veti avea parte de momente frumoase, pline de armonie si iubire. De asemenea, e posibil sa aveti parte de un eveniment mai deosebit in viata dvs. Posibil sa aveti parte de o calatorie in doi ori o calatorie cu scop turistic si relaxant, sa aveti parte de o idila, sa primiti vesti bune de departe.

 

Horoscop Rac aprilie 2014 - Cariera si bani

Se anunta o luna plina de activitati aducatoare de succes. In luna aprilie 2014 este posibil sa aveti parte de evenimente deosebite, apar schimbari ce pot sa va aduca cresteri si beneficii pentru statut, renume, prestigiu. De asemenea, pot sa apara si unele schimbari mai neasteptate. Nu uitati ca Marte este retrograd. Acordati o atentie aparte chestiunilor legate de locuinta, proprietati si bunuri personale. Posibil sa apara unele dificultati, pierderi si chiar urgente ori conflicte. Atentie, ar fi bine sa fiti precauti la operatiunile financiare.

 

Horoscop Rac aprilie 2014 - Sanatate

Se pare ca aprilie 2014 aduce unele turbulente in viata dvs., ceea ce poate sa va perturbe si sa va afecteze echilibrul interior. Este posibil sa reactionati mai dur si sa actionati impulsiv, cu inclinatii spre excese. Calmati-va, incercati sa va descarcati nervos prin desfasurarea unor activitati fizice energice. Evitati situatiile stresante si nu recurgeti la gesturi extreme, ca de pilda sa mancati sau sa beti fara masura. Nu e cazul. Adoptati un stil echilibrat si sanatos de viata, odihniti-va, plimbati-va in aer liber, faceti miscare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: