Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator aprilie 2014

Sâmbătă, 29 Martie 2014 15:55

Horoscop Sagetator aprilie 2014

 

Horoscop Sagetator aprilie 2014Afla horoscop Sagetator aprilie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2014 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate.   

  

Horoscop Sagetator aprilie 2014 - Dragoste

Primele doua decade ale lunii aduc erotism si buna dispozitie in casa cuplului Sagetatorului gratie prezentei Soarelui si a plantei Mercur. Tindeti spre aventuri fierbinti, posibil buclucase. Incercati sa scapati si sa consumati aceasta energie, caci poate crea dezechilibre si chiar fustrari. Cel mai bine ar fi sa va urmati instinctele, dar sa va luati un minim de precautii. Daca nu reusiti cu perechea ori nu gasiti ceea ce doriti, consumati energia prin sport si miscare la sala. Asadar, fiti pregatiti pentru surprize si momente unice.

 

Horoscop Sagetator aprilie 2014 - Cariera si bani

In luna aprilie 2014, gratie prezentei lui Mercur, sunteti activi si creatori deopotriva. Reusiti sa va puneti in valoare aptitudinile si sa va faceti remarcati. Aveti pofta de munca, aveti idei ingenioase si novatoare, manifestati idei indraznete si actionati cu mult curaj, mai mult singur decat cu ceilalti. E clar ca manifestati tendinte dominatoare, ceea ce poate aduce neplaceri in proiectele care implica munca de grup si chiar poate sa va fie afectata imagine. Financiar, lucrurile stau bine si se anunta castiguri frumoase. Totusi, nu exagerati caci puteti ramane cu buzunarele goale.

 

Horoscop Sagetator aprilie 2014 - Sanatate

Primele saptamani ale lunii aprilie 2014 nu anunta probleme de sanatate. Asadar, puteti respira usurati, nu va paste nicio boala. Dar, lucrurile se schimba spre final de luna, cand pot sa apara schimbari si eventuale probleme de sanatate. Totul sta sub semnul Soarelui si a planetei Mercur, dar si eclipsa de Soare influnteaza puternic, caci are loc chiar in casa bolilor Sagetatorului pe 29 aprilie. Asadar, precautie si grija mare mai ales in aceasta ultima perioada a lunii. Nu se stie ce va poate astepta!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: