Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec 2015

Joi, 25 Septembrie 2014 01:23

Horoscop Berbec 2015

 

Horoscop Berbec 2015Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2015 pentru zodia Berbec: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Berbec - Caracteristici generale 2015

Anul 2015 se anunta pentru nativii Berbec unul deosebit de activ. Veti avea parte de o multitudine de idei noi pe care veti dori sa le puneti in aplicare. Este anul in care o mare parte din visele voastre pot sa devina realitate. Veti avea capacitatea mentala de a discerne foarte exact caile de urmat pentru a va atinge scopurile. Ceea ce va va ajuta din punct de vedere astral vor fi implusurile planetei Jupiter, care va vor face sa aveti o atitudine pozitiva, elan si optimism, si influenta planetei Uranus care va ajuta sa urcati treapta peste treapta, eliminand obstacolele. Tranzitul lui Venus va aduce in viata voastra o explozie de vivacitate, de dorinta de a trai intens viata. Planeta Marte va ajuta si ea, aveti insa mare grija sa nu traversati limita dintre indraznet la aceea de rebel impotriva tuturor. Momentul in care veti fi mai nostalgici, mai letargiti va fi perioada in care zodia voastra va fi tranzitata de Pluto. Motto-ul anului pentru Berbec in 2015 va fi: Indrazneste si poti atinge stelele!

 

Horoscop Berbec - Dragoste 2015

Pe plan sentimental in 2015 veti avea parte de momente remarcabile si care va vor influenta destinul. Veti dori sa cunoasteti cat mai multe despre partenerul de viata. Va fi un an de introspectie interioara cat si de analiza exterioara. Veti incerca intai sa vedeti ce va doriti voi cu adevarat si apoi sa aflati acelasi lucru de la partener. Va urma apoi faza de a incerca sa consolidati relatia. Prima influenta astrala va fi aceea a lui Saturn la inceputul anului. Aceasta faza va va determina sa va analizati, sa reanalizati relatia si sa trageti concluzia ca nu traiti suficient de intens povestea de dragoste. Pornind de aici veti cauta solutii de a reinvia flacara iubirii: cine romantice, weekend-uri in doi, cadouri etc. Totul pentu a ajunge la inima persoanei iubite. In partea a doua a anului putem spune ca, cumpatarea nu va fi punctul vostru forte. Veti fi intr-o efervescenta zilnica! Nostalgia care va insotit pe parcursul anului 2014 va fi inlocuita cu nebunia de a trai si simti. Veti avea forta si determinarea de a depasi obstacolele si de a oferi iubirii un loc principal in viata voastra. Nativii Berbec singuri au mari sanse de a intalni persoana pe care o cauta in special in partea a doua a anului 2015.

 

Horoscop Berbec - Cariera 2015

Activitatile profesionale vor fi foarte dinamice in 2015. Va trebui sa faceti eforturi considerabile pentru a ajunge la o anumita stabilitate in cariera. Jupiter va fi planeta care va va sprijini sa treceti de la stadiul de teorie la acela de practica. Trigonul dintre Jupiter si Saturn va va oferi energia necesara de a va pune ideile in practica. Toata aceasta agitatie de pe plan profesional va avea ca scop avansarea in cariera si obtinerea unei sigurante profesionale. Ceva probleme vor fi legate de echipa din care faceti parte. Se pare ca ei nu vor fi atat de receptivi ca si voi si nu vor fi dispusi sa faca atat de multe eforturi. In special spre mijlocul anului este posibila o schimbare a locului de munca sau o avansare. Este momentul oportun pentru a avea un loc de munca care vi se potriveste mult mai bine si unde sa va puteti implica mult mai mult.

 

Horoscop Berbec - Bani 2015

Pe plan financiar pare ca anul 2015 va fi unul mult mai echilibrat. Sunt relativ protejati de mari rasturnari de situatie pe parcursul celor 12 luni. Marea majoritatea a banilor vor proveni din salariu sau din afacerea pe care o aveti. Nu se prevad castiguri materiale din surse externe: jocuri de noroc, speculatii financiare sau mosteniri. Conjunctia astrala dintre Venus si Saturn va vor face o idee mai cheltuitori. Aceste cheltuieli vor fi directionate inspre persoanele dragi din viata voastra. De multe ori veti simti nevoia sa le faceti cate o surpriza. Tineti minte, nu e nevoie de zeci de mii de lei pentru a face pe cineva fericit. Si cu sume mai modeste puteti aduce bucurie in viata celor dragi.

 

Horoscop Berbec - Sanatate 2015

In general anul 2015 nu aduce probleme grave de sanatate. Este posibil sa va confruntati cu mici probleme legate de infectii sau alte afectiuni minore pe fondul scaderii imunitatii organismului. In primele doua luni fiti o idee mai atenti la stilul vostru de viata si in special la dieta pe care o aveti. Organismul vostru va avea nevoie de o suplimentare a vitaminelor si mineralele. Aceasta “oboseala” a organismului isi va pune amprenta si asupra starii psihice. Cu putina grija legata de alimentatie, odihna si relaxare perioada va fi trecuta cu succes. Din luna mai si pana la finalul anului veti asista la o revenire a tonsului fizic si psihic sub influenta pozitiva a planetei Jupiter. Invatati sa va canalizati eficient energia si aveti grija ca aceasta extra-energie sa nu se transforme int-o stare de nervozitate si agitatie.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: