Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta august 2013

Sâmbătă, 27 Iulie 2013 18:52

Horoscop Balanta august 2013

 

Afla horoscop Balanta august 2013. Afla ce prezic astrele si horoscopul in luna august 2013 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Balanta august 2013 - Dragoste

In luna august 2013, viata relationala a nativilor Balanta are o dinamica vie. Vor exista atat momente de pasiune si actiuni nebunesti, cat si momente de tensiune, certuri aprinse si chiar rupturi. Vorbim despre o perioada provocatoare, palpitanta si riscanta in acelasi timp. Cu toate ca Uranus este in tranzit, veti reusi sa pastrati legatura stabila cu partenerul de viata. Pentru a reduce influentele uraniene negative, incercati sa aduceti in permanenta ceva nou, original si inedit in relatia dvs. ganditi optimist, in a doua decada a lunii veti avea parte de mai multa armonie si tandrete.

 

Horoscop Balanta august 2013 - Cariera si bani

In luna august 2013 nativii Balanta vor avea parte de realizari remarcabile. Dispundeti de creativitate, perseverenta si sunteti capabili sa faceti strategii, gratie planetelor Neptun si Saturn. Beneficii aduc si planetele Jupiter si Marte. Asadar, apucati-va de treaba, aveti la dispozitie tot ce este necesar pentru a avea succes. Atentie insa la colaborarile pe care le initiati, unele pot avea evolutii neasteptate si chiar suspecte. Veti avea profit financiar, dar nu sunt excluse unele perturbari legate de cheltuieli, imprumuturi, recuperari de bani.

 

Horoscop Balanta august 2013 - Sanatate

Nativii Balanta nu vor fi in cea mai buna forma in luna august 2013, planeta Venus aflandu-se intr-o pozitie dezavantajoasa. Asadar, acordati o atentie mai mare la problemele de sanatate. Aveti mai multa grija de dvs., fiti cumpatati, nu exagerati cu nimic, evitati conflictele, evitati stresul si nu va expuneti unor situatii riscante.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: