Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni 2015

Sâmbătă, 27 Septembrie 2014 15:09

Horoscop Gemeni 2015

 

Horoscop Gemeni 2015Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2015 pentru zodia Gemeni: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Gemeni - Caracteristici generale 2015

Anul 2015 va fi pentru nativii Gemeni un an al schimbarilor. Anul 2014 a fost un an de tatonare, de introspectie, de trasare mentala a unor linii de urmat. Anul 2015 va fi un an al actiunii. Veti pune multe idei in practica beneficiind de un aspect astral foarte favorabil. Veti face in asa fel incat sa aveti mai mult timp liber la dispozitie, sa va petreceti mai mult alaturi de familie, intr-un cuvant sa va bucurati de viata. Veti fi foarte norocos in special in lunile mai, iunie si octombrie 2015. Aceste luni sunt momentele cele mai prielnice de a incepe sa va puneti in practica ideile. Influenta planetei Saturn va ofera un mare avantaj, acela de a fi inzestrati cu o gandire foarte lucida, transanta si conectata la realitate. Acest aspect va va fi foarte util la locul de munca sau in proiectele de afaceri personale pe care le derulati. Mare atentie la ultimele doua luni ale anului. Vor exista momente de cotitura, veti fi pusi in fata unor situatii foarte complicate cu decizii foarte greu de luat. Nu luati in aceasta perioada decizii radicale, mizati pe sprijinul familiei si vorbiti cu acestia inainte de a va decide intr-un sens sau altul. Familia va fi sprijinul vostru. Motto-ul Gemenilor pentru 2015 va fi: Luciditate la locul de munca, bucurie in familie!

 

Horoscop Gemeni - Dragoste 2015

Pe plan sentimental anul 2015 va fi un an al stabilitatii, al reaprinderii flacarii dragostei dar si al unei comunicari mature si eficiente in cuplu. Dupa o perioada mai agitata, lucrurile par sa se aseze si sa se instaleze o stare de bine si echilibru in familie. Acest sprijin din partea familiei si al partenerului de viata va va spori increderea in voi insiva. Veti fi mult mai optimisti si acest aspect se va reflecta pozitiv asupra tuturor. Veti petrece mai mult timp alaturi de acestia si va veti bucura de fiecare moment: pornind de la o banala cina in familie si terminand cu vacante in locuri speciale. Veti avea fi dispozitia romantica de a face suprize personei iubite in momente in care acestia nici nu se asteapta. Nativii Gemeni singuri vor emana si ei o senzualitate si un magnetism care cu greu poate fi trecut cu vederea. Asta va face va viata voastra sociala si amoroasa sa fie intr-un trend ascendent. Un moment foarte prielnic de a va gasi jumatatea este luna iunie 2015. Profitati de toate momentele frumoase!

 

Horoscop Gemeni - Cariera 2015

Cariera Gemenilor in 2015 va sta sub influenta lui Jupiter si Saturn. Va fi un an in care veti depune toate eforturile pentru a va pune in practica ideile. Dupa ce ati analizat cu atentie toate prioritatile voastre acum este momentul actiunii. Capacitatea voastra de a transa si analiza lucrurile foarte exact, de a privi totul cu maxima luciditate face din voi un partener de munca foarte eficient si pe care te poti baza. Aceasta perspicitate a voastra ii va face pe superiorii vostri insa o idee mai invidiosi. Aveti mare grija la acestia. Dorinta voastra de autoafirmare si tenacitatea voastra nu va fi privita cu ochi tocmai buni. Lunile mai, iunie si octombrie sunt perioade prielnice pentru a demara afaceri pe plan personal sau sa va implicati in proiecte mai speciale. Pe langa luciditatea si creativitatea va fi la un nivel foarte ridicat. Profitati de acest moment pentru a actiona in sensul unor business-uri personale. Mare atentie in ultimele 2 luni ale anului, la schimbarile care apar la orizont. Analizati totul cu mare atentie, cereti sprijinul familiei sau al prietenilor si aveti mare grija la ce semnati.

 

Horoscop Gemeni - Bani 2015

Luciditatea voastra va va ajuta ca si pe plan financiar sa gasiti un echilibru. Este foarte adevarat ca s-ar putea sa existe momente in care veniturile materiale vor oscila insa cu chibzuinta veti reusi sa le depasiti. Pentru cheltuielile neprevazute care vor aparea veti gasi solutii de reesalonare. Daca va decideti sa porniti o afacere personala realizati un plan de afaceri cat mai realist si nu va intindeti mai mult decat va este plapuma. Banii vor veni doar prin munca sustinuta nu din diverse tipuri de speculatii financiare.

 

Horoscop Gemeni - Sanatate 2015

Starea voastra fizica si psihica va fi cu urcusuri si coborasuri. Implicarea de la locul de munca va va suprasolicita uneori. Compensati aceste momente cu odihna, relaxare in familie sau sport. Nu ezitati sa apelati si la un tratament care sa aiba ca si scop cresterea imunitatii in special primavara si toamna. In sprijinul imbunatatirii starii psihice va veni familia si in special partenerul de viata care prin atentia deosebita pe care vi-o vor acorda va va motiva foarte mult. Dragostea pe care o veti arata vi se va intoarce. In partea a doua a anului prezenta lui Venus si Marte va va face mult mai optimisti si mai incarcati energetic.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: