Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion octombrie 2016

Luni, 12 Septembrie 2016 00:25

Horoscop Scorpion octombrie 2016

Afla horoscop Scorpion octombrie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2016 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Scorpion octombrie 2016 - Dragoste

In luna octombrie 2016 sunteti deosebit de sentimentali si veseli. Incepeti luna in forma maxima, iar atmosfera in viata de cuplu e plina de emotie, relaxare, buna dispozitie, senzualitate, caldura, pasiune, etc. Dar, nu va culcati pe laurii victoriei, caci pot sa apara unii nori mai intunecati, ce perturba armonia relationala, in a doua jumatate a lunii. Ar fi bine sa va debarasati de griji si sa manifestati intelegere spre cei dragi. Zambiti, fiti sociabili si evitati situatiile conflictuale. Aveti doar nevoie de un moment de respiro, preferand in aceasta perioada sa va izolati, iar perechea dvs. trebuie sa va inteleaga. Situatia insa nu dureaza mult, iar atmosfera se va detensiona de la sine, treptat, astfel ca finalul de luna va regaseste intr-un stadiu bun al relatiei.

Horoscop Scorpion octombrie 2016 - Cariera si bani

In luna octombrie 2016 va canalizati destul de multa energie spre viata profesionala si evolutie in cariera. Munciti mult si aveti mari sanse de reusita in atingerea obiectivelor propuse. Evident, va faceti remarcati prin idei inovative, creativitate, dexteritate, etc., actionand in baza unei strategii bine puse la punct. Alaturi va sta echipa de lucru, ceea ce da plus valoare muncii dvs. In orice caz, reusiti sa comunicati deschis cu ceilalti si chiar va faceti noi aliati, alaturi de care veti pune la punct noi colaborari si asocieri, cu sanse de castig. Impreuna reusiti sa depasiti eventualele obstacole, rivalitati si provocari. Totusi, acordati atentie maxima prioritatilor, restul activitatilor pot sa astepte. Financiar, va bucurati de castiguri frumoase.

Horoscop Scorpion octombrie 2016 - Sanatate

In luna octombrie 2016 nu sunteti in elementul dvs. forte, insa nici nu va puteti plange. Nu va aflati in cea mai buna forma fizica, insa stiti ca totul depinde de felul cum reactionati si va comportati. Nu fortati nota si evitati excesele de orice fel. Cu siguranta, aveti nevoie de putina odihna si relaxare, mai ales in prima jumatate a lunii, cand organismul dvs. e slabit. Munciti mult, preferati sa atingeti perfectiunea, sunteti agitati si irascibili, iar aceste aspecte dauneaza starii personale de sanatate. Dar, nu va panicati. E doar o stare trecatoare. In a doua jumatate a lunii va reveniti si sunteti energici, veseli si optimisti. Incercati sa va detasati de probleme, fiti mai increzatori in viitor, faceti miscare si nu uitati de alimentatia sanatoasa si echilibrata.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: