Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac 2015

Duminică, 28 Septembrie 2014 01:20

Horoscop Rac 2015

 

Horoscop Rac 2015Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2015 pentru zodia Rac: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Rac - Caracteristici generale 2015

Un an cu totul special pentru nativii Rac. Va fi anul in care pare ca nu vor da inapoi, drumul lor va fi doar inainte. Mai indrazneti, mai increzatori, Racii in 2015 par sa cucereasca reduta dupa reduta. Impulsurile lui Neptun si Marte va confera energia necesara pentru a face fata provocarilor. Aceasta atitudine optimista vor aduce in viata noastra o serie de oportunitati pe care nu ramane decat sa le fructificati. Comunicarea va fi punctul vostru forte. Foarte bine sunt aspectate si calatoriile, atat in tara cat si in exterior. Este un moment prielnic pentru perfectionare, invatatare. Veti avea capacitatea de a memora foarte usor. Pentru cei cu inclinatii culturale se anunta o perioada prolifica. Chiar si pentru proiectele care la prima vedere par imposibile, Racii vor gasi solutii de rezolvare. Sunteti si mult mai receptivi la tot ceea ce va inconjoara si in special la partenerul de viata. Nu lasati ca sensibilitatea voastra proverbiala sa fie manipulata de persoane nu tocmai prietene. Aveti mare grija la cine va inconjoara! Din pacate, surprize neplacute pot veni de unde va asteptati mai putin. Fiti foarte rigurosi in special atunci cand luati decizii de afaceri sau semnati ceva. Motto-ul Racilor pentru 2015: Sensibilitatea ma face mai uman, ma face mai puternic!

 

Horoscop Rac - Dragoste 2015

Dupa o perioada mai agitata pe plan sentimental anul 2015 aduce mai mult entuziasm, mai multa pasiune. Familia va fi un pilon foarte important pentru voi. Veti face tot ceea ce va sta in putinta pentru a reaprinde flacara iubirii, pentru a petrece impreuna momente cat mai fumoase. Introspectia interioara de la inceputul anului va fi foarte bine venita. Veti stii astfel mult mai bine ceea ce va doriti de la persoana iubita si veti cauta solutii pentru ca relatia sa evolueze in bine. Daca sunteti casatoriti de mai scurta vreme este momentul sa va decideti sa aveti un copil sau chiar sa aduceti un copil pe lume in 2015. Partenerii care sunt intr-o relatie de mai multa vreme vor lua decizia de a oficializa aceasta relatie. Veti fi mult mai decisi in ceea ce priveste drumul vostru in viata si persoana pe care o doriti alaturi. Partea a doua a anului se anunta una foarte animata din punct de vedere social. Veti iesi mai mult decat de obicei si foarte bine faceti. Era momentul sa trai si voi viata mult mai intens! Astfel, si nativii Raci singuri vor avea sanse mai mari sa intalneasca pe cineva. Jupiter va guverna asupra iubirii voastre. Profitati de ea!

 

Horoscop Rac - Cariera 2015

Veti avea planuri ambitioase pe plan profesional in 2015. Influenta lui Venus si prezenta Soarelui va confera energia necesara pentru a evolua in cariera. Veti fi mult mai constienti de ceea ce va doriti si veti avea si tenacitatea de a gasi solutii pentru a ajunge acolo unde va doriti. Daca doriti sa va continuati sau aprofundati studiile acum este momentul prielnic. Veti avea partea de o capacitate foarte buna de memorare si de abilitati creatoare. Si daca simtiti sa faceti o schimbare in cariera acum este momentul sa actionati. Un nou loc de munca este posibil sa apara chiar in afara tarii. Daca derulati o afacere personala sunt sanse mari de dezvoltare. Aveti insa grija sa nu va asumati riscuri prea mari. Tintiti sus, dar actionati cu prundenta!

 

Horoscop Rac - Bani 2015

Banii in 2015 vor proveni in special din salarii sau veniturile din afacerile personale. Veti avea o buna capacitate de negociere si instictele va vor ghida pentru a lua decizii bune. Sfatul nostru ar fi sa va implicati mai multe in proiecte sigure si sa nu va hazardati sa intrati in tot felul de speculatii financiare. Sansele sa pierdeti sunt foarte mari. Cu putin echilibru si chibzuinta veti reusi sa va descurcati fara mari probleme pe plan financiar in 2015.

 

Horoscop Rac - Sanatate 2015

Modul mai intens de a trai in 2015 va reclama un consum energetic mai mare decat de obicei. Aspectele astrale va vor ajuta sa aveti dinamismul necesar. Aveti mare grija insa sa nu depasiti limitele si sa va surmenati. Alternati momentele stresante cu momente frumoase in familie, cu drumetii, sport sau orice alte activitati care va pot ajuta sa va reechilibrati psihic. Nu uitati sa dormiti suficient si inca nu sfat, renuntati sa mancati atat de multe dulciuri. Un tratament pentru intarirea inumitatii primavara si toamna poate fi binevenit.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: